سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
اره . منم چشم بچم کوچیک و بزرگ بود دو ماهگی که به دکترش گفتم گفت به خاطر اینه که هنوز ماهیچه های دور چشم همه به یک اندازه کامل نشدن حدود چهار ماهگی کاملا خوب شد و الان خوشگل ترین چشمها رو داره
اره نگران نباش.پسر منم دماغش کج بود بردیم دکتر .دکتر گفت چون جا نبوده توشکمت اینم صورتش طرف مثانه فشار اومده بهش.درست میشه الان هشت ماهشه اصلا معلوم نیست خود بخود درس شد.همونجا به بچه بود گوشش بزرگ کوچیک واسه گوش کوچیکه به سمت پایین دکتر چسب زده بود اونم بزرگ بشه
واقعاا ..یعنی دخترم خوب میشه؟؟بچتون چند ماهگی خوب شد؟اشک و عفونت داشت؟؟خیلی مشخص بود؟؟
اول از همه خودم متوجه شدم بعد که به همسرم گفتم اونم دقت کرد و نگران شد. ولی دکترش گفت مادر خیلی حساسی هستی چون خیلی ها اصلا متوجه نمیشن. اما خدا رو شکر طی دو ماه کاملا خوب شد من هر روز از پسرم عکس مینداختم و روی چشمهاش زوم میکردم. ان شاءالله که واسه کوچولوی شما هم زود خوب بشه اما محض اطمینان بعد از بهتر شدن اوضاع کرونا پیش دکتر لبرس