2821
2789
دکنر 45 روزگی بردم بینابش مشکل نداره ..گفت 6 ماهگی برم 

میدونم مشکل نداره

گفتم که بدونی باید چشم بچه رو از شش ماهگی از نطر انحراف چک کرد تا اگه مشکلی باشه زودتر اقدام بشه

الان خوندم که چندنفر گفتن این نشکل شماهم طبیعیه پس نگران نباش.ایشالا حتما حتما خوب میشه

.درکت میکنم عزیزم که چه حالی داری

من پسرم چشمش انحراف داره ،منم منتطرم بزرگتر بشه ببینم خوب میشه یا نه.

میدونم مشکل نداره گفتم که بدونی باید چشم بچه رو از شش ماهگی از نطر انحراف چک کرد تا اگه مشکلی باشه ...

دیگه خسته شدم ..هر بار چشماش باز میکنه  از زندگیم سیر میشم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دیگه خسته شدم ..هر بار چشماش باز میکنه  از زندگیم سیر میشم

عزیزماینجوری نگو

باید قوی و محکم باشی

منم این روزا رو داشتم

وقتی فهمیدم چشماش انخراف داره همه روز و شبم شده بود گریه

اون بچه به جز شما کسی رو نداره ،شما بخای از الان با این روحیه ادامه بدی مطمین باش دخترت آسیب میبینه

اولا که احتمال زیاد خوب میشه

درثانی اگرم خوب نشه دنیا به اخر نرسیده که،مگه همه چیز ظاهرو زیباییه.

اون بچهازشمایادمیگیره که اعتماد بنفس داشته باشه یانه.پس لطفا قوی باش ،عادی رفتار کن ،ذهنت رو اروم کن.فکرو خیال نباف واسه خودت

اون بچه همه چیو متوجه میشه ،عادی رفتار کن عزیزم،اصلا باید طوری رفتار کنی که انگار هیچ مشکلی وجود نداره.منطورم انکار نیس،هرکاری لازمه واسه دکتر و اینا رو انجام بده اما اینقدر اه وناله و گریه نکن که روحیه بچتو خراب میکنی

عزیزماینجوری نگو باید قوی و محکم باشی منم این روزا رو داشتم وقتی فهمیدم چشماش انخراف داره همه روز ...

دست خودم نیست ...اینقددسختی کشیدم.چند تا سقط داشتم  این اخریم بچم زود به دنیا اومد..دیگه تحملم تموم شده..هیچکس نمیدونه تو بارداری چه زجری کشیدم ..به امید اینکه بچم سالم بیاد..بهموقع بیاد.قران ختم کردم.چله گرفتم .سوره یوسف خوندم. دیگه توانی برام نمونده . بچم زود اومد افسردگی بعد زایمان .و هزار درد دیگه دارم.....

دست خودم نیست ...اینقددسختی کشیدم.چند تا سقط داشتم  این اخریم بچم زود به دنیا اومد..دیگه تحملم ...

عزیزم میفهمم حالت رو

اگه افیردگی داری حتما حتما بدنبال درمانش باش حتی اگه شده مشاوره تلفنی بگیر

دوستای من باشماره های رایگانی تماس میگیرن که برای مشاوره هستش اگه بخای بپرسم برات بهت بگم

عزیزم خودت میگی زود بدنیا اومده ،دیشب اون خانوم هم که گفتش چشمای بچش همینطوری بوده گفتش دکتر گفته عصبهای جشمشون ضعیفه و بزرگتر بشه خوب میشه

مطمین باش دختر توهم همینطوره،الانکه گفتی زودتر بدنیا اومده مطمین شدم

فقط صبر کن خودت میبینی که واقعا هیچ مشکل خاصی نبوده و الکی اینهمه این روزا رو به کام خودت تلخ کردی

عزیزم حتما حتما به فکرروحیه خودت باش ،این ماههای اول به خودیه خود سختیهایی دارن با این فکرای الکی بیشتر خودتو تحت فشار قرار نده

مطمین باش دخترت هیچیییییش نیییس.

وا ی سنگر خودتو نابود کردی . گناه داره بخدا این دخترت با خودتو این بچه اینکارو نکن. گریه میکنی شیر ...

سولماز جان بخداا اینقد سختی کشیدم ..دیگه تحمل ندارم ..   فقط امیدم به اینه بزرگتر بشه درست بشه ..وگرنه چه جوابی بدم بهش فردا بزرگتر شد خودشو تو اینه ببینه

وا ی سنگر خودتو نابود کردی . گناه داره بخدا این دخترت با خودتو این بچه اینکارو نکن. گریه میکنی شیر ...

توکلم فقط به خداست ..واسه دخترم..دعا کن زودتر خوب بشه ..اون خوب بشه حال منم خوب میشه

توکلم فقط به خداست ..واسه دخترم..دعا کن زودتر خوب بشه ..اون خوب بشه حال منم خوب میشه

نگران نباش. ما که بزرگیمم توی آینه دقت کنیم دو طرف صورت عین هم نیست. تو خودت بزرگش نکن. تو بی عیب و  نقص ببین بچه رو. هر روز با خودت بگو زیباترین  سالم ترین بچه ماله منه. خودتو گول بزن بخدا درست میشه عزیزم. منم الکی انقدر خودمو زجر دادم چشم پسرم یهو انحراف پیدا میکرد تو چله بود. سرش عین خربزه شده بود از بس بهش فشار اومده بود. گوش سمت راست  چپش هم نیم سانت اختلاف داشت. نمیدونی چقدر گریه میکردم خودمو کشتم . هر شب با خط کش سانت میکردم گوش بچه رو. خواهرم آنچنان دعوایی باهام کرد و گفت که عیب از خودته غلط میکنی عیب میزاری رو  بچه. یه مدت دیگه از ترسم هیچی نمیگفتم. بخدا درست شد. تا شش ماه وقت داره درست میشه. 

نگران نباش. ما که بزرگیمم توی آینه دقت کنیم دو طرف صورت عین هم نیست. تو خودت بزرگش نکن. تو بی عیب و ...

خدا از دهنت بشنوه ...خدا کنه بچه منم  خوب بشه زودتر..چون دختره  دلم میسوزه...

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز