2777
2789
عنوان

سوتی

| مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 28 پست
من یبار تو اتوبوس بودم می رفتم شهرستان بعد خوراکی دادن خوردم دیدم ی پلاستیک مشکی پشت سرمه فکر کردم گ ...

😂😂😂 

من عاشق کمک کردنم حالا از هر نوع کمکی باشه هر چی از دستم بر بیاد در توانم باشه بخاطر همین از بچه گی عاشق بیمارستان و پزشک شدن شدم خیلی دوست داشتم آرزوم برآورده بشه ک شد ومن الان در کار درمانم و دکتر شدم 🥳🥳🥳
بگو تا بهره ببریم 😂

اونشب جاریم زنگ زد. من خونه مادرشوهرم بودم خیلی با جاریم رفیقم. گفت نزار بفهمن که اون زنگ زده. گفتم دخترت خوبهههه. دیدم خاهرشوهرم گفت فک کنم زنداداشم بود زنگ زده با مادرش پچ پچ میکرد خخخ. 

بعد وقتی فهمیدم اونا متوجه شدن رفتم گوشیو دادم مادرشوهرم گفتم زنگ زده حال شمارو پرسیده🤦🤦

خدایا بابت همه چی شکرت🤲🏻 خدا رحمان و رحیم هست، به منم نی نی داده😍تو تاریخ400/02/24 بی بی چکم مثبت شد😍خدایا خودت نگهدار فندوقم باش میدونی که۲۳ماه منتظربودم،خدایا ازت میخام به بزرگی خودت هرکس مثل من منتظر معجزه از جانبت هست،به حق بزرگیت دلشو شاد کن،الهی آمین🤲🏻💐😘

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کار از ای چیزا گذشت قشنگ دیدمون

😂😂😂تو ذهنش الان نقش بسته برادرت 

من عاشق کمک کردنم حالا از هر نوع کمکی باشه هر چی از دستم بر بیاد در توانم باشه بخاطر همین از بچه گی عاشق بیمارستان و پزشک شدن شدم خیلی دوست داشتم آرزوم برآورده بشه ک شد ومن الان در کار درمانم و دکتر شدم 🥳🥳🥳
اونشب جاریم زنگ زد. من خونه مادرشوهرم بودم خیلی با جاریم رفیقم. گفت نزار بفهمن که اون زنگ زده. گفتم ...

ی جوری جمعش میکردی 😅

بگو ببینم منم همینطور خودم دنده معکوس میرم اینقد سوتی میدم  

گفتی دنده معکوس یاد خاطرم تو اموزشگاه رانندگی افتادم ده جلسه اموزش شهر دیدم بودم و امتحان رد شدم بعد جلسه تمرینی برداشتم با یه مربی دیگه که اقا بودن بهم گفت دنده معکوس برو منم که اصلا اشنایی نداشتم با این کلمه خیلی شیک زدم کنار و دنده عقب گرفتم🙄🙄🙄 فکر کردم منظور از معکوس دنده عقبه😂😂😂

شرفمون رفت بر بااااااد بعد از ۵سال ازدواج هنوز دوتامون ازش خجالت‌میکشیم

آخی خیلی سخته میدونم درکت میکنه 

گفتی دنده معکوس یاد خاطرم تو اموزشگاه رانندگی افتادم ده جلسه اموزش شهر دیدم بودم و امتحان رد شدم بعد ...

😂😂😂😂😂ای خدا خوبه دنده رو از جا در نیاوردی 

ی جوری جمعش میکردی 😅

نمیشد. دیگه عکسش رو گوشیم افتاد خاهرشوهرم دیدش. هیچی به ذهنم نرسید گفتم بزار فک کنن حرف از دهنم پریده گفتم دخترت خوبه😅

خدایا بابت همه چی شکرت🤲🏻 خدا رحمان و رحیم هست، به منم نی نی داده😍تو تاریخ400/02/24 بی بی چکم مثبت شد😍خدایا خودت نگهدار فندوقم باش میدونی که۲۳ماه منتظربودم،خدایا ازت میخام به بزرگی خودت هرکس مثل من منتظر معجزه از جانبت هست،به حق بزرگیت دلشو شاد کن،الهی آمین🤲🏻💐😘
بابا سلطان 😂😂😂😂آخرین سوتیت چی بوده سلطان 

همین امشب خونه عمم بودم با دختر عمم تو اتاقش بودیم اومدیم بیرون دیدیم ای دل غافل صد تا مهمون بودن من گفتم سلام خیلی بلند همه منو نگاه کردن منم هیشکیو نگاه نکردم همه جوابمو میدادن منم مث گاو میرفتم آشپز خونه دختر عمم میگف وقتی میرفتی از در اتاق تا آشپز خونه همه چشما بهن بود جواب میدادن و با چشاشون دنبالت میکردن توعم مث چیز میرفتی محل نمیدادی😂😂(کرونا عم نیس اینجا روستاست و درماهه قرنطینه شده کسی نه وارد و نه خارج میشه از روستا مطمئنیم از هم)

.
خدا منو لعنت کنه ۱۲ ۱۳ سالم بود جلو دوست داداشم که ۱۷ ۱۸ سالش بود گوژیدم گفت ااا چیکار کردی گفتم خب ...

یه بار داشتم با گوشی حرف میزدم یجور بد نشسته بودم. جاریم اومد تو اتاق ناخاسته گو زیدم🤦🤦🤦🤦

خیلی ضایع شدم ولی خدایی جاریم یجوری خودشو زد به علی چپ که باورم شده که اشتباه شنیدم😅😅😅

یه بار داشتم با گوشی حرف میزدم یجور بد نشسته بودم. جاریم اومد تو اتاق ناخاسته گو زیدم🤦🤦🤦🤦 خیلی ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂دمش گرم باز منم یه خاستگار داشتم از قبل باهاش اشنا بودم شب خاستگاری تو اتاقم وسط حرف زدن گوزید منم خودمو زدم به اون راه بیچاره تا اخر شب عرق از پیشونیش میریخت😂😂😂😂

من یه دریا ریختم پا گلم پلاسید نمیدونم چپ افتادم با خودم برا چی :(: 
کار از ای چیزا گذشت قشنگ دیدمون

🤦🤦🤦

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂دمش گرم باز منم یه خاستگار داشتم از قبل باهاش اشنا بودم شب خاستگاری تو اتاقم و ...

آره والا. خیلی مرام به خرج داد. 

بیچاره خاستگارت چه فشاری بهش اومده🤣🤣🤣