2777
2789
عنوان

ختنه نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 972 بازدید | 19 پست

ن عزیزم نترس منم همینجور بودم انگار ی باری روی دوش آدمه ان شاءالله ب خیر میگذره اذیت نمیکنه مطمئن باش.اره خب ما رفتیم پیش ی دکتر گفتیم سنتی ختنه کن خیلیا حلقه ختنه میکنن دوتاشون خوبه ولی خب من ک از سنتی راضی بودم حلقه باید چندروز صبرکنی حلقه بیوفته یکم بچه اذیت میشه ولی سنتی همون روز اوله فقط.موفق باشی گلم

ن عزیزم نترس منم همینجور بودم انگار ی باری روی دوش آدمه ان شاءالله ب خیر میگذره اذیت نمیکنه مطمئن با ...

به امیدخدا ،دعاکن براش انشالله شماوگل پسرت همیشه تنتون سالم باشه شبت بخیر خانم گلی💓🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم بچم دوماهشه هنوز نبردمش برای ختنه. میترسم تو این اوضاع کرونا

درود و صلوات بر حضرت محمد و آل محمد(ص)   به حرمت اولین بوسه ای که در زمان تولدم بر صورتم نشاندی و به یاد آخرین بوسه ای که در هنگام وداعت بر صورتت زدم... تو را عاشقانه دوست دارم. دلتنگتم مادرم

درود

من سنم 35 سال هست و مانند خیلی از افراد پدر و مادر مذهبی داشتم و من رو سپردند دست دکتر ختنه و الان که به سن جوانی رسیدم مشکلات آن را متوجه میشم .یک اینکه اون ناحیه را ناقص کرد و دو اینکه سر آلت خیلی حساس شده. .

این مطلب رو خطاب به پدر و مادر و دکتر ختنه می گویم ، اینکه پوست سرِ آلت بخشی از بافت بدن فرد هست و اگر لازم نبود در زمان تولد وجود نداشت و برداشتن آن (ختنه) به دلایل خرافی ، دینی و یا هر دلیل دیگر ،با توجه به پیشرفت بهداشتی و رشد عقلی ، امروزه جایگاهی نداره و باعث آسیب به بدن مرد و بروز مشکل جنسی در بزرگسالی می شه

پوست سر آلت از سر آلت (که بسیار حساس می باشد) محافظت میکنه

پدر و مادر و دکتر گرامی، کودک در دست شما امانت هست دست به دخالت در بدن کودکی که هیچ اراده ای ندارد ننمایید و مسوولیت اخلاقی ، انسانی و حرفه ایی خویش را زیر پا نگذارید.

سپاس

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 7 ساعت پیش
2791
2779
2792