2777
2789
عنوان

قرص کلونازپام

78775 بازدید | 38 پست

سلام دوستان گلم،امروز دکتر به من قرص کلونازپام داده،

گفت هر شب نیم بخور ...

اولین شب هستش استفاده کردم،کمی هم وسواس دارویی دارم،

تا حادا کسی استفاده کرده؟

البته اینکه دیازپام و آلپروزولام و قبل استفاده کردم،مثلا تو یه موقعیت خاص ۱ماهه،بعدش راحت قطع کردم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همین الان من یکی خوردم تو فضااام یک حالی داره منگی و گیجی 

دمت گرم😁اتفاقا یکی از دوستامم میخوره،شبی نصف،میگه خیلی خوبه،نگران نباش،میگه حتی فرداشم برات اثر خوبی داره

دمت گرم😁اتفاقا یکی از دوستامم میخوره،شبی نصف،میگه خیلی خوبه،نگران نباش،میگه حتی فرداشم برات اثر خوب ...

وی اره من کله خاااندان کلونازپام میخوریم اصلا هم وابستگی نداره ولی نصف واسه شما که دفه اولته زیاده با یک چهارشرو کن حالش خوبه منگ میشی کند راه میری من که عشق میکنم رو فضامیپرم الان خوردم دوس دارم پرت شم تو پتو بخابم تا صب...

اعتیاد آوره شدید  برای چی میخوری اصلا

متوجه شدم امروز که زمان هایی که حالم بد میشده،حمله های پانیک بوده،منخصص رفتم.بهم داد،و گفت پانیک داری،سیتالوپرام داد و کلونازپام و پرانول ۲۰،ضربانمم اکثرا بالاس،بالای ۱۰۰

وی اره من کله خاااندان کلونازپام میخوریم اصلا هم وابستگی نداره ولی نصف واسه شما که دفه اولته زیاده ب ...

دکتر گفت نصف بخور،آخه من پوکساید میخوردم.ازپوکسای  شروع کرده بودم،اون ضعیف بودم،دوستم که کلا از ۱ شروع کرده بود،الان به نیم رسونده،خیلی راضیه

من قبلا هم دیازپام ۵ خوردم،آلپروزولام هم خوردم،این یکیو نمیدونستم چجوریه،اونارو هم کم استفاده کردم،فقط یه زمانی تو یه بحران بودم.۱ سال پیش،به مدت ۱ ماه خوردم و راحت قطع کردم...این‌یکیو چون کمی وسواسی شدم،گفتم یه تحقیقی کنم

میترسم حالت بدشه از 1چهارم شرو کن قرص سنگینیه...یواش یواش،چون بدنت اماده نیس راش

دیر پرسیدم‌پس.چون نصفه خوردم.

آخه من استرس و اضطراب شدید دارم،تپش قلب شدید دارم،و حمله های عصبی بهم دست میده،که دکتر گفت پانیک داری،و گفت که شبی نصف شروع کن

دیر پرسیدم‌پس.چون نصفه خوردم. آخه من استرس و اضطراب شدید دارم،تپش قلب شدید دارم،و حمله های عصبی بهم ...

تابیی مین دیگه گیج میشه نترسی ییار..

عادیه سعی کن باحالش کیف کنی...

من که دوس دارم حالشو...

با بعضیا ارام بخشیه برا بعضیا خواب اور برا بعضیا گیجیی شدید