nilooi مدیر استارتر عضویت: 1398/07/01 تعداد پست: 95 عنوان رژیمپسر 154 بازدید | 15 پست بچهها من نینیپسر دوس دارم.ولس همسرم اصلا هیچهمکارینمیکنه .بهونهمیاره و هی میگه ولش کن الکیه مننمیتونمرژیمو بیخودیه و...کسی بوده مث منباشه؟فقط زن رعایت کنه میشه؟خیلی ناراحتم😔 1399/01/25 | 00:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
5_wander عضویت: 1399/01/13 تعداد پست: 9712 الان میریزن سرت بدجورا😐🎈😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒 خانوم بادکنکیام🎈«اگر طرفدار اینشرایطفعلیمملکتیتوتاپیکایسیاسی رو من ریپ نزن حوصلتندارمکاربریمم دوست دارم»
ندا_ندایی عضویت: 1395/08/11 تعداد پست: 15070 ببین همه ی اینا الکیه دوست من یک سال خودش و شوهرش رژیمگرفتن دارو خورد سونو رفت طبق تخمک گذاری با کلی آب و تاب اقدام کرد اما دختر شد اما من و شوهرم برعکس اونا عمل کردیم پسر شد😑😑😑😑😑😑😑 من وقتی میام نی نی سایت 👈 👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥
پاپیون_بنفش عضویت: 1397/10/28 تعداد پست: 4196 فک کنم شوهرت باید گرمی خیلی بخوره . شوهر منم کلا سردی میخوره . ماست و پنیر و .... خیلی میخوره . یک طرفه سخته
جیییییگرتو عضویت: 1398/12/09 تعداد پست: 858 پسر پسر قند عسل هیچی مثل یه پسر کاکل زری نمیشه نیست دغدغه وقتی رفیقام ریختن تو بیست منطقه
ندا_ندایی عضویت: 1395/08/11 تعداد پست: 15070 از خدا فرزند سالم بخواین یکی از نزدیکترین اطرافیان من چندماه پیش پسر یکسالشو بخاطر عفونت ریه از دست داد یک سال تمام دکتر و دارو و بیمارستان اما نشد ک خوب بشه من وقتی میام نی نی سایت 👈 👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥
وفادارم عضویت: 1398/07/14 تعداد پست: 1056 نمک غذاتویکم زیادترکن لبنیات مصرف نکن سردیجات کمتروگرمیجات بیشترمصرف کن موقعی که میخواین ن کنید نیم ساعت قبل شماتوت فرنگی بخورنبات جوش بخورهمسرت قهوه بخوره یاکاکائو وضوداشته باشه همسرت ودست راستشوروی پهلوی راستت بذاره ۷بارسوره قدرروبه نیت پسردارشدن بخونه ودراخرهرچی خداصلاح بدونه ولی خب علم روهم خدادراختیاربندگانش قرارداده پس انجام دادنش فکرنکنم ناشکری باشه البته اگه قلبا ناشکری نکنیدوراضی باشیدبه رضای خدا
وفادارم عضویت: 1398/07/14 تعداد پست: 1056 قبل اقدام حتما تو آب و جوش شیرین بشین ولی بعضی جاهانوشتن ممکنه جنین رومعیوب کنه به ریسکش نمی ارزه
تاب عضویت: 1397/04/12 تعداد پست: 3060 نمک غذاتویکم زیادترکن لبنیات مصرف نکن سردیجات کمتروگرمیجات بیشترمصرف کن موقعی که میخواین ن کنید نیم ... آخی من سردختردومم همه این کارابه علاوه درمان دارویی هم داشتم وقتی خدامیخواست دختربشه شدسه ماه روزگاردرگیربودم ولی خدامیخواست دختربشه 😍😍😍😍😍😍
وفادارم عضویت: 1398/07/14 تعداد پست: 1056 آخی من سردختردومم همه این کارابه علاوه درمان دارویی هم داشتم وقتی خدامیخواست دختربشه شدسه ماه روزگار ... ازمن پسرشد ولی من به خوندن قرآن بیشتراعتقادداشتم
تاب عضویت: 1397/04/12 تعداد پست: 3060 ازمن پسرشد ولی من به خوندن قرآن بیشتراعتقادداشتم خدامیخواسته منم قرآن هم خوندشوهرم 😍😍😍😍😍😍