2777
2789
عنوان

رژیم‌پسر

154 بازدید | 15 پست

بچه‌ها من‌ نینی‌پسر دوس دارم.ولس همسرم اصلا هیچ‌همکاری‌نمیکنه .بهونه‌میاره و هی میگه ولش کن‌ الکیه من‌نمیتونم‌رژیم‌و بیخودیه و...

کسی بوده مث من‌باشه؟فقط زن رعایت کنه میشه؟

خیلی ناراحتم😔

الان میریزن سرت بدجورا😐🎈😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ببین همه ی اینا الکیه 

دوست من یک سال خودش و شوهرش رژیم‌گرفتن 

دارو خورد 

سونو رفت 

طبق تخمک گذاری با کلی آب و تاب اقدام کرد اما دختر شد 

اما من و شوهرم برعکس اونا عمل کردیم پسر شد😑😑😑😑😑😑😑

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥

از خدا فرزند سالم بخواین یکی از نزدیکترین اطرافیان من چندماه پیش پسر یکسالشو بخاطر عفونت ریه از دست داد 

یک سال تمام دکتر و دارو و بیمارستان اما نشد ک خوب بشه 

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥

نمک غذاتویکم زیادترکن لبنیات مصرف نکن سردیجات کمتروگرمیجات بیشترمصرف کن موقعی که میخواین ن کنید نیم ساعت قبل شماتوت فرنگی بخورنبات جوش بخورهمسرت قهوه بخوره یاکاکائو وضوداشته باشه همسرت ودست راستشوروی پهلوی راستت بذاره ۷بارسوره قدرروبه نیت پسردارشدن بخونه ودراخرهرچی خداصلاح بدونه ولی خب علم روهم خدادراختیاربندگانش قرارداده پس انجام دادنش فکرنکنم ناشکری باشه البته اگه قلبا ناشکری نکنیدوراضی باشیدبه رضای خدا

نمک غذاتویکم زیادترکن لبنیات مصرف نکن سردیجات کمتروگرمیجات بیشترمصرف کن موقعی که میخواین ن کنید نیم ...

آخی من سردختردومم همه این کارابه علاوه درمان دارویی هم داشتم وقتی خدامیخواست دختربشه شدسه ماه روزگاردرگیربودم ولی خدامیخواست دختربشه

😍😍😍😍😍😍