2777
2789
عنوان

واقعا متاسفم براتون

1105 بازدید | 121 پست

الان تو یه تاپیکی بودم عکسمو گذاشتم یکی الکی دروغ گفت ک عکس خودش نیس بقیه گزارش زدن تاپیک طرف ترکید 

!  !

چقد راحت تهمت میزنین من تا الان چندین بار عکسمو تو تاپیک ها گذاشتم ولی زود حذف کردم نمیدونم به کی قسم بخورم که خودمم 

واقعا چه دلیلی داره دروغ بگم خیلی زشته خودتون رو اصلاح کنین 

با همه نیستم بعضیا تو نی نی سایت واقعا گلن اما یه سری بدون فکر کردن نظر میدن 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینجا خوشگل باشن میگن عکس نتیع😂🤘🏻

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

منم متاسفم برا همتون

when life leaves us blind...L♡VE keeps us kind... تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more.. ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤