soha__ مدیر استارتر عضویت: 1398/07/12 تعداد پست: 336 عنوان بچه ها نقاشی پسره چرا ترکونده شد 😐 237 بازدید | 32 پست این قدر صحنه دار بود انصافا؟ یه نقاشی بودددد 😐یادم باشه حواسمو بیشتر جمع کنم 😑 در درونم های و هو میکرد 🍃 آن من دیوانه ی عاصی. مشت ها بر دیوار می کوفت روزنی را جست و جو میکرد...🌙 1399/01/24 | 23:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
soha__ مدیر استارتر عضویت: 1398/07/12 تعداد پست: 336 من هنوز کامنت هاتونو نخونده بودم 😑 در درونم های و هو میکرد 🍃 آن من دیوانه ی عاصی. مشت ها بر دیوار می کوفت روزنی را جست و جو میکرد...🌙
دخترفراترازگل عضویت: 1398/11/27 تعداد پست: 1081 والا من یه ساعت داشتم فک میکردم چیه اخر نفهمیدم اومدم کامنتارو بخونم ببینم چیه دیدم ترکید😑😑
crazy_girl عضویت: 1398/05/06 تعداد پست: 8173 چی بود؟؟ مهربونی ایدز نداره...........تا میتونید بکنید...🤗🤓(عمیق تر کردن امر به معرف و نهی از منکر در باب مهربونی به درخاست دوستان بود😜😎)
soha__ مدیر استارتر عضویت: 1398/07/12 تعداد پست: 336 والا من یه ساعت داشتم فک میکردم چیه اخر نفهمیدم اومدم کامنتارو بخونم ببینم چیه دیدم ترکید😑😑 دقیقااا منم! هی فکر میکردم چرا وسط بحث درسی باید اینارو بکشه برگردونه دستم در درونم های و هو میکرد 🍃 آن من دیوانه ی عاصی. مشت ها بر دیوار می کوفت روزنی را جست و جو میکرد...🌙
soha__ مدیر استارتر عضویت: 1398/07/12 تعداد پست: 336 چی بود؟؟ فک کنم اگه بزارم دوباره بترکه! 🙁 در درونم های و هو میکرد 🍃 آن من دیوانه ی عاصی. مشت ها بر دیوار می کوفت روزنی را جست و جو میکرد...🌙
دخترفراترازگل عضویت: 1398/11/27 تعداد پست: 1081 فک کنم اگه بزارم دوباره بترکه! 🙁 اشکال نداره بزار من نمیدونم یه عده بیمارن انگار سندروم گزارش بیقرار دارن دست خودشون نیس هرجی میبینن گزارش میزنن 😑
soha__ مدیر استارتر عضویت: 1398/07/12 تعداد پست: 336 منم یه جوک گذاشتم غروبی کلی لایک خورد ترکید 😕😕😕😕 الان درکت میکنم کاملا!ولی واقعا میخواستم بفهمم اونا چین! نشد کامنتارو بخونم لااقل! در درونم های و هو میکرد 🍃 آن من دیوانه ی عاصی. مشت ها بر دیوار می کوفت روزنی را جست و جو میکرد...🌙
بهاررررررررری عضویت: 1396/08/11 تعداد پست: 2372 الان درکت میکنم کاملا! ولی واقعا میخواستم بفهمم اونا چین! نشد کامنتارو بخونم لااقل! عزیزم یکبار کشید یا چندبار؟ توکل به خدا...ی صلوات مهمونم میکنی؟ خیلی محتاجم
soha__ مدیر استارتر عضویت: 1398/07/12 تعداد پست: 336 اشکال نداره بزار من نمیدونم یه عده بیمارن انگار سندروم گزارش بیقرار دارن دست خودشون نیس هرجی ... باشه الان میزارم 😁 در درونم های و هو میکرد 🍃 آن من دیوانه ی عاصی. مشت ها بر دیوار می کوفت روزنی را جست و جو میکرد...🌙
لنــــا۷۵ عضویت: 1399/01/21 تعداد پست: 2034 الان درکت میکنم کاملا! ولی واقعا میخواستم بفهمم اونا چین! نشد کامنتارو بخونم لااقل! حالم از گزارش زنا بهم میخوره 😕 💛💙💜💚❤
soha__ مدیر استارتر عضویت: 1398/07/12 تعداد پست: 336 عزیزم یکبار کشید یا چندبار؟ برگه و خودکارو ازم گرفتدو سه تا روش کشیدبرگه رو برگردند به خودم در درونم های و هو میکرد 🍃 آن من دیوانه ی عاصی. مشت ها بر دیوار می کوفت روزنی را جست و جو میکرد...🌙
crazy_girl عضویت: 1398/05/06 تعداد پست: 8173 تاپیک در مورد چی بود؟ مهربونی ایدز نداره...........تا میتونید بکنید...🤗🤓(عمیق تر کردن امر به معرف و نهی از منکر در باب مهربونی به درخاست دوستان بود😜😎)