2777
2789

یه تاپیک دیدم نوشته بود اگه به ۱۹ سالگی برگردین! 

نظرات جالب بود 

هرکدوم یه چی میگفتن

از رویا از آرزو و اهدافشون 

از کاری که باید میکردن 

از کاری که نباید میکردن

از پشیمونی  یا لذت امروزشون ! 

و اما من تو همین سنم ۱۹ سالگی ! و دی امسال میشه ۲۰سالم 

من ذهنم پره از رویاها و اهدافمه . 

دختریم ک اراده و انگیزش فوق العاده.

نمیدونم چیشد ک مدتی خودم رو گم کردم انگار غرق شدم تو سیل نا امیدی .

تو جاده زندگیم گم شدم و بیشتر از همه روحم داره زجر می کشه  

امشب اومدم حرفام رو اینجا بنویسم و بزارم به یادگار 

من نمیخوام ضعیف باشم . کم نمیارم.  از تکرار روز های بیهوده بیزارم ..

میخوام دوباره خودم شم دستمو بزارم رو زانوم و بلند شم 

زیاد دور شدم از خدا میخوام برگردم به اون شبایی که با خدا حرف میزدم راجب رویاهام و با لبخند خوابم میبرد و با انگیزه ۴ صبح بیدار میشدم 

هر انسانی تو زندگیش یه جایی کم میاره یه جایی زمین میخوره مهم اینه بعدش با قدرت بلند شی. 

بلند میشم و ادامه میدم و به همه ثابت میکنم 

هیچ قصدی از نوشتن اینا ندارم فقط خواستم حرفام یه جایی ثبت شه و وقتی کارم درست شد برگردم و همین جا بگم که ب هدفم رسیدم ..

🌱

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشاءالله به اهدافت میرسی 

📍۱.چه کسانی بهروز وثوقی، فردین وملک مطیعی رو ممنوع التصویر کردن؟ سید محمد خاتمی میرحسین موسوی محسن مخملباف📍 ۲.چه کسانی طرح تفکیک جنسیتی در معابر اتوبوسهای خط واحد و..... را ارائه دادند؟ سید محمد خاتمی میرحسین موسوی حسن روحانی  📍۳.چه کسانی از دیوار سفارت آمریکا بالا رفتند؟  سعید حجاریان ابراهیم اصغرزاده معصومه ابتکار حبیب الله بیطرف سید محمد رضا خاتمی محسن میرداماد کمال تبریزی 📍۴.چه کسانی برای اولین بار طرح حجاب اجباری را پیشنهاد دادند؟ حسن روحانی میرحسین موسوی زهرا رهنورد مصطفی تاجزاده   📍 ۵.چه کسانی اساتید دانشگاه هارا به بهانه انقلاب فرهنگی اخراج کردند؟ عبدالکریم سروش صادق زیباکلام 📍۶.چه کسانی در پیشانی زنان بدحجاب پونز فرو میکردند و به بهانه مبارزه با ترویج فحشا به سینماها حمله میکردند؟ اکبر گنجی📍۷.چه کسانی خواهان جنگ با آمریکا در دفاع از صدام شدند؟ علی اکبر محتشمی پور صادق خلخالی  🔍 نکته :همه ی افراطیون اول انقلاب از اصلاح طلبان امروزی هستند📝امیر المومنین علیه السلام :دیده نمی شود نادان مگر آنکه تندرو است یا کندرو نهج البلاغه ص47