2777
2789
عنوان

کیک پز

130 بازدید | 7 پست

سلام دوستان کسایی که از کیک پز برقی استفاده کردن میشه راهنمایی کنن. من یکی امروز خریدم 160 تومن . نمیدونم اصلا جنسش خوب هست نیست. چطوری باید استفاده کنم. دفعه اول چکار باید کرد؟

فقط چون جنس تفلون موقع شستن مواظب باش

کار باهاش خیلی راحته

مبارک

کیک های خوشمزه بپزی😝

دستور خاصی خواستی بگم بهت

البته اگر همزن برقی داری

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط چون جنس تفلون موقع شستن مواظب باش کار باهاش خیلی راحته مبارک کیک های خوشمزه بپزی😝 دستور خاص ...

ممنونم عزیزم . الان برای دفعه اول بشورمش و استفاده کنم . همین؟ 

ممنونم عزیزم . الان برای دفعه اول بشورمش و استفاده کنم . همین؟ 

اره دیگه

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

دوستان زمان پخت چند دقیقه هست؟ کسی بلده راهنماییم کنه

زمان پخت ۳۰الی چهل دقیقه حدودا