baharepayizi مدیر عضویت: 1396/04/11 تعداد پست: 2998 عنوان پختن میگو | مشاهده متن کامل بحث + 124 بازدید | 17 پست بچه ها شما میگو رو چطور می پزین که خوشمزه بشهمن هر وقت سرخش می کنم سفت و بی مزه میشهیه راهی بگین که کم دردسر و سریع باشه خدایا فرزندم رو سالم و صالح و زیبا قرار بده 1399/01/24 | 19:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
baharepayizi مدیر استارتر عضویت: 1396/04/11 تعداد پست: 2998 اول ۵دقیقه داخل اب بجوشه بعد یدونه تخم مرغ رو با چنگال بزن بعد میگو بزن توی تخم مرغ بعد بزن تو ار ... اگه تو تخم مرغ نزنی باز آرد رو به خودش می گیره؟ خدایا فرزندم رو سالم و صالح و زیبا قرار بده
ژست عضویت: 1397/11/29 تعداد پست: 2993 اگه تو تخم مرغ نزنی هم باز آردو به خودش می گیره؟ نه اونجوری زیاد آرد نمیچسبه بهش پیش بیا! پیش بیا! پیشتر! تا که بگویم غم دل بیشتر دوست ترت دارم از هرچه دوست. ای تو به من از خود من خویشتر. دوست تر از آنکه بگویم چقدر. بیشتر از بیشتر از بیشتر
zooyaa عضویت: 1397/02/23 تعداد پست: 32262 اگه تو تخم مرغ نزنی باز آرد رو به خودش می گیره؟ نه زیادممکنه تو روغن اردش جدت شهنترس بوی تخم مرغ نمیگیره مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅ ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا