2777
2789
عنوان

پختن میگو

124 بازدید | 17 پست

بچه ها شما میگو رو چطور می پزین که خوشمزه بشه

من هر وقت سرخش می کنم سفت و بی مزه میشه

یه راهی بگین که کم دردسر و سریع باشه

خدایا فرزندم رو سالم و صالح و زیبا قرار بده

من یا سوخواری میکنم یا میگو پلو درست میکنم

پیش بیا! پیش بیا! پیشتر!                                         تا که بگویم غم دل بیشتر                                          دوست ترت دارم از هرچه دوست.                               ای تو به من از خود من خویشتر.                               دوست تر از آنکه بگویم چقدر.                                    بیشتر از بیشتر از بیشتر

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم‌مثل ماهی مزه دار کن بعد یا یوراخی کن یا همینطوری سرخ کن فقط سریع باید برداری مثلا سه دقیقه ...

اخه سوخاری که آب میندازه

مثل فیله مرغ و اینا سوخاری نمیشه

میگو رو اگه زیاد بپزی سفت و بی مزه میشه

دو پیازه کن خوشمزس. پیاز سرخ کن میگوها رو تفت بده نمک و فلفل و زردچوبه بزن گوجه نگینی کن بریز توش تا آبش کشیده بشه با سیب زمینی سرخ کرده سرو کن

من یه خمیر درست میکنم که شل میشه تقریبا خیلی خوش مزه میشه ارد و بکینگ پودر نمک و فلفل میگو هارو میری ...

ارد چی؟ سوخاری؟

چند ساعت میذاری تو اون مواد بمونه؟

سوخاری چطوری می کنی؟ آخه اب میندازه

اول ۵دقیقه داخل اب بجوشه

بعد یدونه تخم مرغ رو با چنگال بزن

بعد میگو بزن توی تخم مرغ

بعد بزن تو ارد سوخاری

اگر میخواد مواد دورش خیلی زخیم باشه

دو بار این کارو کن

با روغن سرخ کن

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

سوخاری چطوری می کنی؟ آخه اب میندازه

نه آب نمیندازه تو تخم مرغ میغلطونم بعدم تو آرد سوخاری بعدم سرخ میکنم

پیش بیا! پیش بیا! پیشتر!                                         تا که بگویم غم دل بیشتر                                          دوست ترت دارم از هرچه دوست.                               ای تو به من از خود من خویشتر.                               دوست تر از آنکه بگویم چقدر.                                    بیشتر از بیشتر از بیشتر