2777
2789
عنوان

کتک

292 بازدید | 7 پست

دیروز غذا به اندازه دو روز درست کردم چون شبکار بودم که فرداش وقتی اومدم بتونم بخوابم شوهرم بهم لگد زد تو پهلوم میگه پاشو دوباره غذا درست کن تکراریه

دیگه خسته شدم لباسم پوشیدم بارون هم میومد خونه مادرم شهرستان ، گفتم هر جور شده باید برم دیگه با تاکسی بین راهی ها اومدم

شوهرم بیکار شده میخوان تعدیل نیرو کنن هرچی میشه عصبانیتش سر من خالی میکنه 

دیگه نمیتونم تحمل کنم

مامانم گفت گذشت کن اما من اگه دنیا هم بهم بدن دیگه نمیتونم واقعا

دوست داشتن کسی که لایق دوست داشتن نیست اسراف محبت است

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تاپیکاتو خوندم دقیقا شوهرت عین شوهر خواهر منه، خواست درستش کنه ده سال نشست آخرش با دوتا بچه طلاق گرفت... الان خوشبخت عالمه از اینکه از اون روانی جدا شده ده سال جوونتر شده چون از تحقیرای اون عوضی دور شده

فقطط جدا شو

غلط میکنه میزنه

برای همه احترام قائلم اما لطفا کسی جز استارتر مگر برای پرسش سوال ریپلای نکنه روم🤍بله من کاملا مطلع هستم سایت تبادل نظر هست اما تبادل نظر دونفره رو به چند نفره ترجیح میدم…|•تصور کن نشستی تو یه کلبه قدیمی و بارونی که میباره، بوی نم چوب هارو دراورده و عطرش مستت کرده…تو همین حین که داری از پنجره جنگل بیرون رو نگاه میکنی هم هات چاکلت توی دستت رو جرعه جرعه میخوری…•|قشنگ بود؟ این رویای منه…رویای یه مادر، یک همسر، یک دختر🤍
تاپیکاتو خوندم دقیقا شوهرت عین شوهر خواهر منه، خواست درستش کنه ده سال نشست آخرش با دوتا بچه طلاق گرف ...

همیشه کتک می خورم تازه بدتر از اون حرفایی هست که بهم میزنه و اصلا حقم نیست

عزیزم فک نکن طلاق بگیری بدبخت میشه خیر عزیزم خیلی خوشبخت تر میشی زندگی با همچین نر خرهایی که اسمشان مرده آخر حماقته .خدا کنه عاقل بشی و زودتر ازش جداشی تا بفهمه برده نگرفته بوده مرتیکه انتر

عزیزم فک نکن طلاق بگیری بدبخت میشه خیر عزیزم خیلی خوشبخت تر میشی زندگی با همچین نر خرهایی که اسمشان ...

براش از دیوار کار پیدا کردم میگه من که بیکار نیستم میگم اره عشقم گفتم کمک درآمدت بشه این دو سه ماهی که شرکتتون بسته هست عصبی شد حتی خیلی خوب باهاش حرف زدم 

اصلا بیکار هم بشه مهم نبود اگر درست صحبت میکرد و اخلاق داشت واقعا دیگه نمیتونم خیلی وقته تو سامانه طلاق ثبت نام کردم