2777
2789
عنوان

کتلت لعنتی

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 39 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من گوشتو سیب زمینیو پیاز و با چرخ گوشت چرخ میکنم تخم مرغ‌و ارد و ادویه و سبزی معطر میزنم تابه ام داغ ک شد سرخشون میکنم

زمانش که برسد خواسته هایت داشته هایت شده اند و ارزوهایت بخشی از زندگیت😍
كتلت با سيب زميني پخته قلق داره؟ من سيب زمينيش رو از شب قبل ميپزم ميذارم تو يخچال تا كاملا خنك شه ...

اهااااان من هم خیلی میپزم سیب زمینی رو و هم اینکه اصلا نمیذارم خنک بشه پس مشکلم اینه.ممنون

سیب زمینی خامو بارنده که سوراخاش  ریزه رنده کن .توش یه قاشق مرباخوری ارد بریز من اردبرنج  پسرمو میریزم بوش عالی میشه روغن اول باید داع بشه بعد زیرشو کم کن کتلتارو بنداز توش .و تودستت دایره کن از وسطش سوراخ بزار.

عزيزم مايه كتلتو بايد ارد اضافه كني تا توي روغن وا نره يه بار امتحان كن توش ارد نخودچي بريز عالي مي ...

ارد ریختم در حد یه قاشق البته آرد سفید.کم ریختم؟البته بقول بچه ها سیب زمینیمو زیاد پخته بودم

تخم مرغ اگه يكي ميزني، دوتا بزن. زير گاز اول ك روغنو ميريزي زياد باشه ك فشنگ داغ شه بعد زيرشو  كاملا كم كن و كتلت رو بزار،و اينكه مواد رو ك قاطي ميكني خووب ورز بده و ١٠ ديقه بزار يخچال بعد بزار تو ماهيتابه، اگه پياز زياد ميزني تو مواد،، قشنگ آبشو بگير 

اهااااان من هم خیلی میپزم سیب زمینی رو و هم اینکه اصلا نمیذارم خنک بشه پس مشکلم اینه.ممنون

احتمالا ارد یا تخم مرغت کمه 

مطمعن باش یکی از ایناس 

بعدشم کتلت توش گوشت و .. داره اینی که شما میگی کوکو هست

شده باران بزند بر بدن پنجره ات ... ناگهان بغض بیفتد به تن و حنجره ات ..؟!💔
سیب زمینی خامو بارنده که سوراخاش  ریزه رنده کن .توش یه قاشق مرباخوری ارد بریز من اردبرنج   ...

اخه با سیب زمینی خام درست کردم یه بار ولی سیب زمینیش خام مونده بود ظاهرش کامل سرخ شده بود ولی داخلش خام بود