سلام کی باید استفاده کنم من باید جمعه پریود میشدم دیشب ترشح قهوه ایی رنگ داشتم یعنی انکار خود الود بود بعدفکر کردم پریود شدم تا اللن کدگ خبری نبود ولی درد شکمی دارم خفیف
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ببین گلی زمانی تخمک گذاری شروع میشه جنین داره لانه گزینی میکنه تا سه هفته ترشح یا لکه لکه قهوای داری با درد زیر شکمی حالا شاید پریود بشی ولی من که خودم اینجوری بودم دکترم گفت چی نیست بخاطر بارداریته
درساحل زندگی قدم میزدم،همه جا دو رد پا دیدم،جای پای من و خدا،به سخت ترین لحظات که رسیدم،فقط یک جای پادیدم،گفتم خدایا درسخت ترین شرایط مرا تنها گذاشتی،ندا امد تورا در سخت ترین شرایط به دوش کشیدم....
ببین گلی زمانی تخمک گذاری شروع میشه جنین داره لانه گزینی میکنه تا سه هفته ترشح یا لکه لکه قهوای داری ...
اها عزیزم من قرص سیپروتون کامپاند میخورم یجور ضدبارداری هس ولی از نوع ضعیف وقتی اون تموم میشه بعد سه روز پریود میشدم اندفعه نشدم وقت خودم فقط یه لک قهوه ایی همراه ترشح دیدم دگ ادامه نداش بخاطر همین ترسیدم
درساحل زندگی قدم میزدم،همه جا دو رد پا دیدم،جای پای من و خدا،به سخت ترین لحظات که رسیدم،فقط یک جای پادیدم،گفتم خدایا درسخت ترین شرایط مرا تنها گذاشتی،ندا امد تورا در سخت ترین شرایط به دوش کشیدم....