2777
2789
عنوان

بیبی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 29 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین گلی زمانی تخمک گذاری شروع میشه جنین داره لانه گزینی میکنه تا سه هفته ترشح یا لکه لکه قهوای داری با درد زیر شکمی حالا شاید پریود بشی ولی من که خودم اینجوری بودم دکترم گفت چی نیست بخاطر بارداریته

درساحل زندگی قدم میزدم،همه جا دو رد پا دیدم،جای پای من و خدا،به سخت ترین لحظات که رسیدم،فقط یک جای پادیدم،گفتم خدایا درسخت ترین شرایط مرا تنها گذاشتی،ندا امد تورا در سخت ترین شرایط به دوش کشیدم....
ببین گلی زمانی تخمک گذاری شروع میشه جنین داره لانه گزینی میکنه تا سه هفته ترشح یا لکه لکه قهوای داری ...

اها عزیزم من قرص سیپروتون کامپاند میخورم یجور ضدبارداری هس ولی از نوع ضعیف وقتی اون تموم میشه بعد سه روز پریود میشدم اندفعه نشدم وقت خودم فقط یه لک قهوه ایی همراه ترشح دیدم دگ ادامه نداش بخاطر همین ترسیدم

من سه روز قبل پریودم لکه قهوه ای دیدم فکر کردم لانه گزینی  ولی بعد تموم شد لکه پریود شدم   ...

باشه عزیزم فقط میگم شما قیل شروع پریودت دیدی یا دقیق همون روزی ک باید میشدی؟ من دقیق همون روزی ک باید میشدم لک دیدم دیگ خبری نبود

نه عزیزم اگه دوس داشتم ک شما یه ذره امیدم ندادی بم🤣

اینجوری خوبه دیگ 🤣

خوب بود میگفتم مبارکه بعد پری میشدی یا میزدی الکی حیف میشد بیبی منفی درمیومد 

عوضش ناامیدت کردم ک اگ رفتی زدی مثبت بود ذوق کنی😃😄

اهااا که اینطور🙄حالا تاشب شاید پریود بشی

درساحل زندگی قدم میزدم،همه جا دو رد پا دیدم،جای پای من و خدا،به سخت ترین لحظات که رسیدم،فقط یک جای پادیدم،گفتم خدایا درسخت ترین شرایط مرا تنها گذاشتی،ندا امد تورا در سخت ترین شرایط به دوش کشیدم....