*مرمر* مدیر استارتر عضویت: 1393/01/21 تعداد پست: 6161 عنوان عمل بینی 63 بازدید | 9 پست خانما تو اطرافیانتون یا خودتون دیدین که بعد یه سال فرم بینی تغییر کنه و اوکی بشه؟من الان 7 ماهه بینی م جراحی کردم و رو قسمت های تیغه بینیم در دوطرفش برامدگی دارهاز نیمرخ اوکی اوکی هست ولی از روبه رو تیغه بین م پهنه و احساس غوز هست کدام دانه فرو رفت در زمین که نَرُست چرا به دانه انسانت این گمان باشد. مولانا جانم ❤️🍃 1399/01/24 | 16:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
*مرمر* مدیر استارتر عضویت: 1393/01/21 تعداد پست: 6161 امکان داره به مرور از بین بره؟کسی بوده اینجوری کدام دانه فرو رفت در زمین که نَرُست چرا به دانه انسانت این گمان باشد. مولانا جانم ❤️🍃
mahinini عضویت: 1399/01/12 تعداد پست: 155 اووووو کلی طول میکشه جا بیوفته نگران نباش.دماغ من بعد سه سال هنوز داره تغییر شکل میده.
99angellla عضویت: 1398/08/20 تعداد پست: 1862 دکتر منم گفت یکسال ورم داره و آخرهم نوک بینی ورمش میره arad.ash7 پیج کاری
*مرمر* مدیر استارتر عضویت: 1393/01/21 تعداد پست: 6161 میگن یک ستلی طول میکشه جا بیفته. درد نداشت سخت نبود؟؟ نه اصلا درد نداشت و سختیش همون هفت روزه تامپون هست کدام دانه فرو رفت در زمین که نَرُست چرا به دانه انسانت این گمان باشد. مولانا جانم ❤️🍃
*مرمر* مدیر استارتر عضویت: 1393/01/21 تعداد پست: 6161 اووووو کلی طول میکشه جا بیوفته نگران نباش.دماغ من بعد سه سال هنوز داره تغییر شکل میده. آخه پهنای تیغه ش یجوریه انگار بغل های بینی م غوز دارهتو عکس که افتضاح میشه کدام دانه فرو رفت در زمین که نَرُست چرا به دانه انسانت این گمان باشد. مولانا جانم ❤️🍃
mamanmahnaz عضویت: 1397/08/16 تعداد پست: 1490 نه اصلا درد نداشت و سختیش همون هفت روزه تامپون هست من میترسم خفه شم😁هی بینیمو با دستم میگیرم نمیتونم نفس بکشم آخه
*مرمر* مدیر استارتر عضویت: 1393/01/21 تعداد پست: 6161 من میترسم خفه شم😁هی بینیمو با دستم میگیرم نمیتونم نفس بکشم آخه نمیشیاز من ترسوتر و استرسی تر کسی نیستباید ولی یکی بالا سرت شب تا صبح بیدار باشهباید وقتی خوابی با پنبه لبهات خیس کنن و چندقطره آب بندازن تو دهنت کدام دانه فرو رفت در زمین که نَرُست چرا به دانه انسانت این گمان باشد. مولانا جانم ❤️🍃
ماری_گلی عضویت: 1399/01/18 تعداد پست: 2414 منم میخوام عمل کنم ولی میترسم نکنه دماغم صدا بده یا خروپف کنم یا نتنم نفس بکشم خیلی میترسم 🌱🌱 عاشق ایرانم 🖤 براستی ک دختر دار بشم اسمش رو میزارم ایران؛ محکم ، کوبنده ، شاه دلیران، سرزمین کهن 🌞🦁...دوباره میسازمت وطن 🌿 تتو آرتیست خفن آینده 😎♥️