2777
2789

من رفتم عرقشو بخرم گفتن نیست بعد قطره شو خریدم بااب ک نمیتونم بخورم باابمیوه دارم میخورم ولی خیلی بد مزه ست قرصشم همینه ؟

من گفتم شاید اثر قطره بهتر باشه نمیدونستم انقدر بده بنظرتون قرصشو بخرم؟

کسی بوده واسه تنبلی خورده باشه جواب گرفته باشه ؟

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خوردم و میخورم عالییییییییییییی بود

همین قطره رو؟از چه نظر عالی بود؟

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
من پلی کیستیکم پریود نمیشدم با همین قطره مرتب شده بدمزه اس ولی روزی سه بار هربار ۴۰قطره میخورم

جدی وای خوشحالم کردی خدا کنه منم جواب بگیرم یعنی منم س بار بخورم؟اخه تو بوروشورش نوشته یبار ولی تا س بارم میشه 

جدی وای خوشحالم کردی خدا کنه منم جواب بگیرم یعنی منم س بار بخورم؟اخه تو بوروشورش نوشته یبار ولی تا س ...

سه بار بخوری ماه اول نتیجشو میخوری واسه خیلیا ناباروریشونم درمان کرده و باردار شدن شک نکن ادامه بده من این سه ماه نزدیک ۱۵تا خوردم

سه بار بخوری ماه اول نتیجشو میخوری واسه خیلیا ناباروریشونم درمان کرده و باردار شدن شک نکن ادامه بده ...

اره خیلی واسه ناباروری شنیدم منم بخاطر همین میخوام بخورم 

اره خیلی واسه ناباروری شنیدم منم بخاطر همین میخوام بخورم 

خودمم بخطر تنبلی و نازایی میخورم این ماه سومه که خوردم امروز ۳۰پریودیم بود ولی فقط ی ذره سینه ام درد داره نه زیاد،زیر دلمم اصلا خبری نیست میترسم باز پریود نشم،ماه اول سه بار میخوردم ۲۸روز باز پری شدم ماه دوم دوبار خوردم ۲۹پریودشدم این ماه فقط صبحا خوردم که تا الان نشدم،ماه پیش ۲۴پری سینم دردش شروع شد ۶روزبعدش شدم این ماه۲۸پری دردش شروع شد احتمالا تا ۳۴پری دیگه بیاد تنبلی کردم روزی سه بار نخوردمش

خودمم بخطر تنبلی و نازایی میخورم این ماه سومه که خوردم امروز ۳۰پریودیم بود ولی فقط ی ذره سینه ام درد ...

منم ماه اولمه همون یبارو میخورم ببینم چجوری میشه میترسم س بارو بخورم چون دارو هم میخورم اگ اتفاقی نیافتاد ماه بعدی میکنمش س بار

منم ماه اولمه همون یبارو میخورم ببینم چجوری میشه میترسم س بارو بخورم چون دارو هم میخورم اگ اتفاقی نی ...

من همزمان دارو هم می۷وردم وقتو هدر نده از من میشنوی سه بار بخور منم پریود شدم دوباره شروع میکنم اما سه بار

من همزمان دارو هم می۷وردم وقتو هدر نده از من میشنوی سه بار بخور منم پریود شدم دوباره شروع میکنم اما ...

باشه ممنون نمیشه دوبار بخورم؟از من قطره ست خیلی بده ب زور میخورم حتی دوستندارم دیگ فردا بخورم 

باشه ممنون نمیشه دوبار بخورم؟از من قطره ست خیلی بده ب زور میخورم حتی دوستندارم دیگ فردا بخورم 

عزیرم منم قطره استفاده کردم موقع خوردنش اوایل حس بدبختترین آدم زمین رو داشتم بعدا عادت کردم هر چند هنوزم سخته خوردنش،ولی مجبوریم دیگه