2777
2789
عنوان

علایم کیست چیه میشه بدون درد باشه؟

351 بازدید | 21 پست

خانوما من ۱۴روزه درست از موعد پریودم لکه بینی دارم تا حالا سابقه نداشته همیشه پنج روز پریود میشدم الان نمیدونم چمه نه دردی دارم نه چیزی عفونتم ندارم بنظرتون کیست میتونه باشه؟

میشه برا سلامتی پسرم صلوات بفرستین... انشالله همه منتظرا زودی دامنشون سبز شه ...امـــــــــین

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید بارداری

اخه مگـ میشه دو هفته لک بینی دارم علایم بارداریم ندارم فقط یهو ضعف میکنم همین

میشه برا سلامتی پسرم صلوات بفرستین... انشالله همه منتظرا زودی دامنشون سبز شه ...امـــــــــین
بازم بزن به احتمال زیاد بارداری

خداکنه هرچند مطمینم نیستم ولی فردام میزنم

من هفته اول بار داریم لکه بینی داشتم تا دکتر نرفتم قطع نشد

واقعا چجوری بود لکه بینی های من اوایل خیلی تیره بود الانم قهوه ایه

اره منم زیاد درد نداشتم یعنی اصلا تو مخیله م نمی گنجید اما سونو دادم کیست ۶ سانتی داشتم  حتی پ ...

وای بعد چیشد با دارو زود رفع میشه؟

وای بعد چیشد با دارو زود رفع میشه؟

دکتر اولش خیلی منو ترسوند که وای خیلی بزرگه فعالیت سنگین کنی می ترکه باشگاه نرو فلان نکن 

اگر بترکه مستقیم باید بری جراحی شی 

ولی دو ماه ضد بارداری خوردم کلا محو شد 

البته نوع کیستم ساده بود

99/9/10                                                        سَلامِت میکنم 
دکتر اولش خیلی منو ترسوند که وای خیلی بزرگه فعالیت سنگین کنی می ترکه باشگاه نرو فلان نکن  اگر ...

جالبه شش سانتی بوده و علایمی نداشتی من فک میکردم کسایی ک کیست دارن خیلی درد میکشن