2777
2789

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

راستی‌ بچها با اینکه اینهمه برف میاد و هیچ گونه حال و هوای بهار وجود نداره، من تو دلم هوای عید..عین پارسال...حالا می‌خوام چندروز دیگه هم سبزه سبز کنم...خونه تکونیم هم کردم تقریبا....نمدیونم تو دلم بوی عید میاد یه عالمه
منم که از همه بیشتر خونه رو تکونی میکنم هه هه دقیقا یک هفته قبل از عید اسباب کشی به آپارتمان جدید آآآآآآآآآآآی تکون تکون باید بدم منم سبزه میزارم البته پارسال سبزه هام تبدیل به درخت شده بودن ماشالا بس که این جا رشد همه چیز خوبه !!!!!
ولی نمیدونم چرا اینجا من بوی عید رو کلا حسسسسسسس نمیکنم دلم هوای اون شلوغی های اسفند رو میکنه دست فروشای کنار خیابون جنب و جوش مردم اینجا هیچ حسیییییییی نداره هی میگردم اون ته مه های دلم بلکه اینقده فقط اینقده حس پیدا کنم برای عییییییییییییید ولی کووووووو بوی شیرینی نخودچی !!!!!
ایشالا به سلامتی‌ میرین منزل نو مریم جون، آره منم پارسال سبزمو زود سبز کردم چون خونم آفتاب نداره. بی‌چاره اینقد سبز خوب شده بود، به قول تو درخت شده بود دم سال تحویل، فقط نور مهتابی خورده بود طفلک من...هنوز جسدش توی چمنها معلومه ...
آره....من عاشق میدون تجریش بودم همیشه میرفتم عکس میگرفتم...ولی‌ باور کن پارسالم از بس به خودم تلقین کرده بودم قشنگ بوی عید رو حس می‌کردم...حتا موقع سال تحویل برف میومد، ولی‌ من احساس می‌کردم یاس‌های زرد دارم میبینم...خلم به خدا....هههههه