2789
salaam... che jaleb maryam banoo joon, manam hamin kaaro baraa sobhaaneh anjam daadam, albate man idaso az yejaaei kesh raftam, eideye kodam nabood :P ye kaarte naaz am kodam dorost kardam kenaaresh gozaashtam, bad shooshoo ro az khab bidaar kardam :D faghat ye soaal... man pancake dorost mikonam mesle maale shomaa saaf nemisheh, :D nemidoonam chera???

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

شینیلی جون، مرسی‌ خوبم تو چطوری؟ نه هنوز اصلا باهم مصاحبه نکردن! گفتن حالا باهم تماس میگیرن ولی‌ نمیدونم کی‌! این هفته گذشته هم دو روزی تعطیل بودیم، حالا ببینم این هفته چی‌ می‌شه..خبر میدم...خواهش می‌کنم این حرفها چیه..دوست برا همین موقع هاست دیگه ، یه بار هم ایشالا هورمونهای من قاطی می‌شه تو میای پیشم
سلام سلام

شینیلی جون من هم ایده ها رو از رو اینترنت کش رفتم خواهر مخصوصا مامی سایت ایده های جالبی برای همه مناسبت ها توش پیدا میشه ، در مورد پینکیک هم نمیدونم مال شما چرا صاف نمیشه ؟؟؟؟؟ البته مال من هم اون روش که اول سرخ میشه صافتره و روی دیگش به خاطر حباب های تشکیل شده کمی ناصافه

سوگل جون دستت درد نکنه خانوم کدبانو ما باید بیایم پیش شوما شاگردی کنیم آبجی
در ضمن دی جی امشب میره مرخصی گفته باشم هاااااااااااا نگین نگفتی !!!!

شام مهمون دارم خواهر شوهر گرامی و بعد از شام هم میریم سینما خولاصه که نیستم آبجیا ولی سوسن خانوم رو جلو جلو میزارم یه وقت شما ها ناراجت نشین