2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط تصور کنید که بتوانیم سن زمین را، که غیر قابل تصور است، فشرده کن یم و هر صد میلیون سال آن را یک سال در نظر بگیریم
در اینصورت کره زمین مانند فردی 46 ساله خواهد بود! که هیچ اطلاعی در مورد هفت سال اول این فرد وجود ندارد و در باره‌ی سال‌های میانی زندگی او

نیز اطلاعات کم و بیش پراکنده‌ای داریم

اما این را می‌دانیم که در سن 42 سالگی، گیاهان و جنگل‌ها پدیدار شده و شروع به رشد و نمو کرده‌اند

اثری از داینا3ورها و خزندگان عظیم الجثه تا همین یکسال پیش نبود! یعنی زمین آن‌ها را در سن 45 سالگی به چشم خود دید و تقریبا 8 ماه پیش

پستانداران را به دنیا آورد

و آخر هفته گذشته دوران یخ سراسر زمین را فرا گرفت

انسان جدید فقط حدود 4 ساعت روی زمین بوده و طی همین یک ساعت گذشته کشاورزی را کشف کرده است

بیش از یک دقیقه از عمر انقلاب صنعتی نمی8 0گذرد و حال ببینید انسان در این یک دقیقه چه بلائی بر سر این بیچاره‌ی 46 ساله آورده است

او طی 40 ثانیه بیولوژیکی، از این بهشت یک آشغالدانی کامل ساخته است

او خودش را به نسبت‌های سرسام‌آوری زیاد کرده، و نسل 500 خانواده از جانداران را منقرض کرده است

سوخت‌های این سیاره را مال خود کرده و همه را به یغما برده است

و الان مثل کودکی معصوم و بی تقصیر! ایستاده و به این حمله‌ی برق آسا نگاه می‌کند

بنفشه، یادم رفت بگم، بعد از اینکه از فر در آوردی یک ساعت صبر کن وقتی‌ کاملا خنک شد از قالب درش بیار، یه کم دیگه که موند بذارش یخچال و روشو بپوشون، این کیک سردش خوشمزه تره
سلام سلام ببخشید این مدت نبودم حسابی سرم به زبان خوندن و ....گرم بود . البته بیشتر تو کلوپ خصوصی بودم و یه جورای هم یادم می رفت اینجا بیام . من هیوستون زندگی می کنم و خوشحال می شم که باهاتون آشنا شم .
مریم جون رو هم که 2 ساله میشناسمش و خیلی خوشحالم که باهاش اشنا شدم .