2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مریم جون خدا بد نده.. آخه نمیشه که همینجوری درد بکشی..؟ شاید واقعا احتیاج باشه به دکتر نشون بدی عزیزم..
من دارم ماهی 260 دلار پوله بیمه میدم.. دهنمون صاف شد.. توی این مملکت آدم جرات نمیکنه مریض بشه والا..
خدمت دوستان بگم از سه فوت برفی که توی حیاط هست و جای مریم جون خالی یه حالی بردیم.. البته قسمت پارو کردنش همچین حالمونو گرفت..!
از رختخواب و لحافه گرم بگم که هی افکاره شوم به سره آدم میزنه و ..! راستی اون شب راست گفتین ها.. افکاره شوشو پلید بود خفن خطری به مولا..! ای وای چقد حرف زدم ها...
خدا بد نده، عزیزم، اینقد غصه نخور، سرما خوردی دیگه..نی‌نی حالش خوبه، از سیستم ایمنی‌ تو به اون هم میرسه از طریق بند ناف و اگه هم بیمار بشه میتونه مبارزه کنه..فقط باید استراحت کنی‌، آب و مایعات زیاد بخوری تا زود خوب بشی‌، فکرهای بد هم نکن، دیگه داری مامان میشی‌، خودت می‌خوای بشی‌ پشت پناه یه آدم دیگه..دیگه باید روی پای خودت وایسی عزیزم