سلام دوستان. شما که از زبان و فرهنگ آمریکایی تجربه ای دارین میشه به این لینک برین و تبادل نظر کنید؟؟ http://www.nowaroos.com/Thread-%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%84%DB%8C%D8%B3%DB%8C2999 اگر باز نشد به سایت نو عروس بروید http://www.nowaroos.com قسمت "علمی فرهنگی هنری" بخش زبانهای خارجی قسمت انگلیسی. با سپاس فراوان
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام دوستان. همسر من از دانشگاه west virginia پذیرش گرفته و ما انشالله تا چند ماه دیگه عازمیم. کسی از west virginia هست؟ شرایط زنگی اونجا چطوره؟ ما یک پسر دو سال و سه ماهه داریم و خلاصه خیلی سوال راجع به شرایط زندگی دارم. کسانی که بچه دارید میشه راجع به شرایط زندگی توضیح بدید و راهنمایی های اولیه را به من بکنید؟ مرسی
اگر هیچ وقت بعد از هر لبخندی خدا را شکر نمی کنید؛ حقی نخواهید داشت بعد از هر اشکی از او گله مند باشید ...
جدیدترین و شیکترین مدل تخت خواب اسپورت سال 91 کارخانه لیزی بوی به عنوان تنها تولید کننده تخت خواب فوق در ایران این امکان را فراهم نموده است که با خریداری مستقیم از تولید کننده,از قیمتهای بسیار مناسب آن بهره مند شوید. www.relaxy.blogfa.com
داشتم دنبال راه چاره برا معجزه شدن و خوب شدن پسرم میگشتم که این متنو دیدم
خیلی روم تاثیر گذاشت
تورو خدا بچه ها این چیزارو ببینید
الان من نینی دارم با یک مریضیش نابودم
فقط قدر سلامتی خودتونو بدونید
از خدا سلامتی بخاید
اینم متن طناز خانم که من نمیشناسمش و فقط دیدم.... :
سلام دوستای مهربونم نمی دونم منو یادتون است یا نه
من طناز هستم همونی که پارسال فروردین تا نزدیکای عید امسال همش توی نی نی سایت بود اگه یه روز نمی آمدم در اینترنت داشتم دیوونه می شدم
مشکلم نازایی بود
امروز اومدم بگم ترو خدا الگی غصه هیچ چیز را نخورید
اگه خدا دوست داشت بچه می دهد دوست نداشت نمی دهد آنقدر من برای نازایی ام گریه کردم انقدر غصه خوردم
که نه تنها خدا بهم بچه نداد بلکه دیروز که رفتم دکتر ، دکتر مغز و اعصاب بهم گفت 90% ام اس گرفتی گفت باید بستری بشی گفت باید آب نخاع ات را بگیرم و آزمایش کنیم
حالا از دیروز تا حالا دارم از غصه می ترکم کارم همش شده گریه و ذاری
برام دعا کنید حسابی خودم را باخته ام برام دعا کنید فقط دعا
اینم آدرسش خودتون برید ببینید بد نیست : (متنو از اینجا گپی پیست کردم)
سلام عزیزان من شرق تهران _مجیدیه شمالی_آتلیه عکس کودک دارم... آتلیه من ورودیه نداره و محدودیتی هم در انداختن عکس نیست قیمت عکس هام هم بینهایت پایین و مناسب هست ولی کیفیت عکسها بالا و با رتوش و طراحی. عکس های کارت پستالی یا همون 13 در 18 فقط 8 هزار تومن با رتوش و طراحی و اگر روی تخته شاسی بخواهید فقط 10 هزار تومن
عکس 20 در 25 فقط 12 هزار تومن با شاسی 15هزار تومن در صورتی که مایلید برای کودکانتان عکسبرداری کنم حتما با من تماس بگیرید 09194400420 این هم آدرس تاپیک برای دیدن نمونه کارها م ...به زودی عکس های جدید با دکورهای جدید هم اضافه میشه http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=320154&PageNumber=1
آزادی ... هر چی میخوای پشت سرم بگو ... مهم اینه من و هدفم بزرگتر از مغز کوچیک و یاوه گویی هات هستیم
دوستان کسی از سن انتونیو اینجا هست؟میشه خواهش کنم ازتون اگر کسی میشناسید که قرار به ایران بیاید به من اطلاع دهید من 2 صفحه پذیرش دانشگاهی دارم که قرار به دستم برسد با پست ارسال شده ولی چون ما تحریمیم پست معمولی بوده و هنوز به دستم نرسیده و دوباره از دانشگاه درخواست دادم بگیرم اگر کسی محبت کند مژدگانی هم می گیرد.