2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بخشیدا یه سوال دارم که روم نمی‌شه از کسی‌ بپرسم و گفتم شاید اینجا دوستان کمکم کنن...من زایمانم طبیعی هست به احتمال زیاد و می‌خوام بدونم که برای زایمان شماها موهای زاید آلت تناسلیتون رو زدین یا نه؟ یعنی‌ باید کامل تمیز باشه؟ با چی‌ زدین؟ در ضمن دکترم مرد هست و من بیشتر خجالت می‌کشم...یه سوال دیگم اینه که از هفتهٔ دیگه بهم گفت که باید معاینات کنم...می‌خوام بدونم که معاینه چجوریه؟ درد داره؟ گفت باید آخرش ببینم که سر بچه کجاست و چقدر دهان رحم باز شده...می‌شه بگین که این معاینه چجوریه
chand ta loghatam mikham behem yad bedin ke be englisi chi mishe:

mikham begam ke vajanam tange va hata mogheye sex ham dard daram
2- mikham begam ke az bachegi taghate dardam kam bood va hata bazi vaghta chesham soyahi mire va ghash mikoanm
3- mikham azash beporsam ke agar mishe dardam mikham kam bashe mogheye zayeman va che raveshi behtare

agar kasi mesle man boode va tajrobe dare khaheshan behem bege va ya email bezane
mamnoon
فروش ساکس پروکسی

نوعی اکانت Secure Tunnel است که تقریبا همانند vpn می ماند . با ضریب امنیتی بالا تر و سرعت بهتر , با توجه به بسته شدن پورت ها و کاهش شدید سرعت vpn ها شما میتوانید از این سرویس جدید استفاده کنید . این سرویس سازگاری کامل و دارای سرعت بالا و باور نکردنی است . تمامی آموزش های لازم و اطلاعات اکانت پس از خرید ایمیل میشود .
اگه 5 نفر دیگه رو به ما معرفی کنی ساکس 1 ساله رایگان میگیری.
1mah=4000toman
2mah = 6 toman
3mah+15 roz free = 8 toman
4mah+15roz free = 10 toman
5mah+20 roz free = 13toman
6mah+1mah free = 16 toman
1sale daeimi ba 3mah free = 25toman

پس از انتخاب سرویس مورد نظر از لیست قیمت های ما در صورت تمایل میتوانید با یاهو مسنجر یا از طریق تماس تلفنی به طور زنده در تمامی مراحل خرید با پشتیبانی سایت در تماس باشید.

...amir_753

شماره تماس
09302890658

آدرس وبلاگ:http://amirsocks.blogfa.com
فروش ساکس پروکسی

نوعی اکانت Secure Tunnel است که تقریبا همانند vpn می ماند . با ضریب امنیتی بالا تر و سرعت بهتر , با توجه به بسته شدن پورت ها و کاهش شدید سرعت vpn ها شما میتوانید از این سرویس جدید استفاده کنید . این سرویس سازگاری کامل و دارای سرعت بالا و باور نکردنی است . تمامی آموزش های لازم و اطلاعات اکانت پس از خرید ایمیل میشود .
اگه 5 نفر دیگه رو به ما معرفی کنی ساکس 1 ساله رایگان میگیری.
1mah=4000toman
2mah = 6 toman
3mah+15 roz free = 8 toman
4mah+15roz free = 10 toman
5mah+20 roz free = 13toman
6mah+1mah free = 16 toman
1sale daeimi ba 3mah free = 25toman

پس از انتخاب سرویس مورد نظر از لیست قیمت های ما در صورت تمایل میتوانید با یاهو مسنجر یا از طریق تماس تلفنی به طور زنده در تمامی مراحل خرید با پشتیبانی سایت در تماس باشید.

...amir_753

شماره تماس
09302890658

آدرس وبلاگ:http://amirsocks.blogfa.com