2789
اره اگر خدا بخواد بگیره خانم پست........................ you know

راستی قهوه تلخ رو دیدی ؟؟؟من که زیاد حال نمی کنم زیاد باهاش . نمی دونم چرا اینقدر توش فحش می دن و داد می زنند از دایالوگ زنها بیشتر خوشم می اد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام دوست جونا. همگی خوبین خدارو شکر؟ مریمی سوگلی، الی، سمیه، بانو، یلدا، زهره، بنفشه و ..... جونا خوش میگذره که؟ من امروز آرشیدا رو گذاشتم پیش باباش و سه ساعتی زدم به شاپینگ و حسابی به خودم رسیدم. یه بوت و پولیور و بلوز برای مامان و ست کامل لباس کابوئی برای عرشیا جونم (بچه خواهرم که عشقمه). یه پالتو هم میخوام که چیزی خوشم نیومد هرکی چیز خوب دیده لطفا آدرس بده که بشتابیم بسویش...
الان خسته و کوفته، دیگه رمق سابقو ندارم نمیدونم برای این اضافه وزنهاست یا خستگی بچه داری و اثرات زایمان؟!؟! مچ پاهام خیلی درد میگیره و کل بدنم درواقع.
بعدشم یخورده احساساتی شدم برای شوشو اشکم دراومد که میخوام تنهاش بذارم. وای چقدر دوستش دارمهااااا خودم نمیدونستم!، موقع بلیط گرفتن که شد فهمیدم چقدر دوری ازش برام سخته. طفلکی گفت همون 5 ماهی که دوست داری بمون یهو احساساتی که شدم گفتم نه عیدو برمیگردم پیشت. خلاصه هندی بازی... اونم گفت دل منو داری خوش میکنی مگه میشه تو بری و 20 روز مونده به عید برگردی؟ همه اصرارت میکنن و تو هم بلیطتو تمدید میکنی! خلاصه این دوری ها خیلی سخته. هر دو طرف رو دوست دارم شدید! کاش همه یکجا بودیم...
مریم جون کاچی قویه و چون خواهر شوهرت وضعیتش خاص بهتره درست نکنی خوب عزیز بعد سزارین که خیلی به ادم فشار میاره نمیدونم تو دوران حاملگی چطور باشه یه غذای سبک که سبزی گوشت توش باشه خوبه
الی جون این لیمو ترشای زرد رنگ تودوران بارداریت تو چای بریز و بخور اصلا سرما نمیخوری برا من واقعا معجزه بودن همسایمون مکزیکیه هی برام میوورد منم میخوردم و همیشه سرما میخوردم ولی تو اون دوران مریض نشدم