2789
خلاصه این شوهر ما از بس مس مس می کنه جنس از دست ادم می ره هی چک می کنه 100 بار تو اینترنت 100 بار تو مفازه ادم دیگه رسما می خواد هوار بکشه . خیلی ماشالله حوصله داره و همیشه هم تو این کار موفق نیست . کاشکی برم اردر بدم دوماه بعد بیاد من همونها رو می خوام چوبش خیلی خوش رنگ بود خوش تراش چارچه شیک تافته طلایی با برگهای صدری مخمل برجسته . واقعا شیک بود .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شکم من هم قلمبه شده ولی نه به اندازه بانو جون . دلم شکم قلمبه می خواد مامان
راستی مریم جون کاچی ندی به خواهر شوهر اونم چون زعفرون توش داره و برای زن حامله خوب نیست هر وقت انسالله زایمان کرد درست کن .
قربون اون لگدهای کیان جونم برم من فنقلی .
بانو جون ای گفتی هیچ کس مثل خانواده خود ادم نم یشه . وردلی که هنوز تبریک نگفته انشالله 100 سال دیگه می گه برای بقیه خوب می فهمه که کادو بخره از هلند به ما که رسید یادش رفت هه هه گرچه بهتر نیاد اینجا 100 روز کادوشوو نمی خوام تبریکش رو هم نیم خوام .
ای جونم این بانو شکم قلمبه رو ببین اخ جونم . یک سوال محرمانه و نیمچه خصوصی . من روی شکمم مو در اورده زیاد البته نه اونقدر ولی خوب می خوام پشم ریسی کنم گفتم ببینم باید چه کرد تو این دوران قلمبگی ؟؟