2789
سوگلی و بانو هی با این دارو درختای خوشگلتون و آب و هوای پاییزی مشتی دل ما رو آب کنید من که دیگه واقعا خسته شدم از گرما امیدوارم زودتر خنک بشه بزنم بیرون ورجه وووورجه کنم امروز رفتم خرید انقدر شرجی و گرم بود خفه شدم انگار نه انگار پاییزه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اقای ما هم عصبانی شد ولی از اونجایی که دلش می خواست من دپرس نشم (اخه حالم گرفته شده بود اساسی ) کلی تو سرم نقشه چیده بودم چی رو کجا بذارم ؟؟؟؟هه هه کنار اومد چون من گفتم اگر دیل خوب می دن و جنسش خوبه و چوبش قشنگه که یکی دید برام عکسشو فرستاد بدک نبود ولی خوب به خوشگلی اون نمی شد اقامون گفت اگر چشمتو گرفته می خوای اردر بدم دوماه دیگه می اد گفتم نه بابا اونوقت دیره خیلی . ولی به هر حال برای اولین بار اینجا قاط زدند و همش هم می گفتند ساری ساری مسخره ها
مریم گلی حال خواهر شوهر جان خوبه ؟؟؟احساسش چی جوریه ؟؟؟وای وای مریم انشالله نصیب تو شه نمی دونی چه حس قشنگیه من مطمینم به زودی تو هم می شی خودتو اماده کن در ضمن بهش اصلا فکر هم نکن . طبیعی 100% می شی
دیشب باهاش حرف زدم دوباره خوب بود ولی فعلا ما فقط میدونیم به مامانش اینا هم نمیگه یکمی میخواد صبر کنه چون درد داره زیاد و دوکی ترسوندتش که احتمال سقط هست ( ایشالاااااااااااااااااااااا که نیست ) خلاصه حالا فردا میرم پیششون حسابی شلوغ میکنم
والا منم امسال شاید بخاطر تولد شوهر دوست لبنانی ام بریم رستوران لبنانی که خواننده و رقصنده و محل رقص و داره منم که از لبنانی ها خوشم می اد و موسیقی شون رو دوست دارم شاید بریم اونجا هم تولد بازی کنیم هم رقاصی . راستی مریمی برای شوهرش چی بگیرم ؟؟نظری داری ؟؟؟