2777
2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

من عکس خالی سفره عقدم رو ندارم ( باعث خجالت !!! ) عکاسه عاقلمون که عکس نگرفته خودمون هم که اون موقع اصلا حالی به حالی بودیم ولی یه نیم ساعتی فیلم گرفته به جاش نمیدونم میشه از رو فیلم عکس گرفت ؟؟؟؟؟ البته یه سری عکسام هست که جلو سفره عقد گرفته شده با مهمونا و اینا ولی فقط یه قسمتی از سفره عقد پیداست !! شاید یکی از همونا رو سانسور شده بزارم براتون
یه روز باید دور هم جمع بشیم فیلم عروسیهای هم رو ببنیم هیییییییییییییییییی چه مزه بده !!!
عروسی ما خیلییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی ماجرا داشت خیلییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی بعدا ایشالا براتون تعریف میکنم
پرناز جون اینجا اینفمیل و گود استارت و سیمیلاک معروفترین شیرها هستن که تا 1 سالگی میدن به بچههاشون ولی اگر بچت به شیر خشک حساسه بهترین شیر سیمیلاک سنسیتیو هست با رنگ نارنجی اینجا نمیدونم واشنگتن چه رنگی دارند ولی اسمش همینه به هر حال باز با دکتر مشورت کن ولی میتونی نو این مدت اینفمیل بهش بدی 0تا 12 ماه روشون نوشته اخه بالاتر هم داره برا سنینه بالاتر ولی دکتر اینجا به من گفت نده بهش کم خون میشه بعد 1 سال و البته نظر دکترا فرق میکنه
واااااااااااااااااااای چه خوب زهره جون چه ارزون اینجا من هر چی پیدا کردم جلسه ای 10$ به بالا بود حالا شاید ارزون تر هم پیدا بشه ، نشه میرم کتابخونه دی وی دی تمرین یوگا میگیرم توی خونه تمرین میکنم هر چند توی کلاس و قاطی جمع بیشتر مزه میده تا تنهایی
خوبی زهره جون ؟؟ عرفان خوبه ؟؟؟ من ندیدم عرفان چی شده بوده ؟؟ مثل این که پاک کردی به هر حال خوشحالم هر چی بوده به خیر گذشته بچه ها تا سن زیر مدرسه خیلییییییییییییییییییی خیلیییییییییییییییییییییییییی مراقبت احتیاج دارن دیگه
من عکس تو کامپیوتر نریختم از عقد و عروسی وگرنه حتما میزاشتم من عروسیم خورد به اول محرم به خاطر عجله شوهرم و همه را عصبانی کرد برا همین خیلی ازش خاطره خوب ندارم و عقد وعروسیم تو درو روز به دور از مراسم سنتی ایران برگزار شد همه چیز ساده بود و خیلیها هم قهر کردن ونیومدن
تو جمع تاثیرش بیشتر وقتی میری پیاده روی دقت کن بعضی چینیها کلاس دارند با قیمت مناسب من اتفاقی بهش برخوردم خواستم برم ولی با عرفان نشد نمیدونم ایا برنامه ا ی دارند برا کسایی که بچه دارند