2777
2789
شوشوی منم میگفت نگران نباش من همه چی بلدم. ولی هروقت بچه رو میدم دستش یه بلائی سرش درمیاره و من جیغم میره هوا. اصلا به این مردا نمیشه اعتماد کرد. همه کاراشون عجله ای و زمخته. بچه ها لطافت میخوان. همین دیشب بغلش کرده بود و باهام حرف میزد یهواز پشت برگشت. بچه هنوز کمرش سفت نشده. کلی گریه کرد و منم عصبانی.

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

من الان دارم رو خط بلیطهارو چک میکنم ببینم چطوری میشه تاریخ و قیمتو با هم مچ کرد. دلم میخواد عید ایران باشم هنوز با شوشو به توافق نرسیدیم. میگه پس دیرتر برو. مامان صبح زنگ زده منتظرن که مثلا من جمعه صبح برسم ایران!
مینا جون من با عمارات اومدیم چون اون اتشفشانه فعال بود ولی خیلی بد بود و شلوغ . نمی دونم بخاطر این بود که بعضی پروازا لغو بود یا اینکه همیشه اینقدربده من اصلا غذا نتونستم بخورم .
باید یه قهر و دعوا راه بندازم و بگم اصلاٌ اینجا رو دوست ندارم و این حرفها.... بعد سریع میگه اوکی برو هرچقدر دوست داری بمون!!! خدائیش خیلی دارم براش ناز میکنم بیچاره هیچی نمیگه. از اول باهاش طی کردم که سالی دوبار باید برم ایرانااااا.
اره شهره جون همسایمون بهمون خیلی تذکر میده بچه میاد بیرون بیاید پیشش میگفت این 60 سالی که اینجا بودم خیلی امار بچه دزدی بالاست برنامه اموزشی هم زیاد دارند تو تلویزیون من گاهی تو روزنامه ها هم عکس بچه های گمشده را میبینم حتی ایرانی اونم سن کم میبرند کشورای دیگه برا فروش برا همین اینجا خیلی حواسشون به بچههاشون هست توپارکینگ والمارت یادم نیست کدوم ایالت بود مادر داشت چیزایی که خریده بود را میذاشت عقب ماشین بچش را بر میدارند و فرار میکنند برا همین همش توصیه میکنند اول بچه را بزارید تو ماشین کمربندش را هم ببندید بعد خریداتون چون از بچهکهکمتر نیست
شوشو اصلا موافق اروپا نیست. میگه اوضاع اونور خیلی خرابه. از قطر خوشش میاد که هواپیماهاش جدیدن. احتمالا با همین میرم. پارسال که رفتم اینقدر خلوت بود که کنارم تمام خالی بود و راحت دراز میکشیدم. کاش امسال هم اینطوری باشه.