2777
2789
آخ جان چه سفره عقدائی. چه تنوع جالبی آوردی وسط سوگل جون. تاحالا همش عکس نی نی میدیدم حال یخورده رفتیم عقبتر و حرف عقد و عروسی و آی جووووووووونی کجائی که یادت بخیر. نی نی که میاد عجیب آدم فکر میکنه کلی از عروسیش گذشته و مربوط به زمانهای دور بوده. الی جون چه داستان باحالی. خیلی نامردی بود هتل راتون ندادن.
دوست جونا حالا جهت تکمیل خریدهای اینجانب، کرم دور چشم چی میزنین شما؟ تاحالا مال ایرانمو داشتم که نوستراتا بود و تو ایران تقریبا بهترین بود. ریمل هم Mac میزدم، بهتر پیشنهاد دارین؟ پنکک چطور؟
دیروز کرم دورچشم لورئال خریدم ولی نمیدونم خوبه تاحالا نزدم؟تا بازش نکردم میتونم پسش بدم.
الی جون، متخصص رشته شاپینگ و حامی منافع آمریکا، قرار شد گزارش حراجیهای خوب رو بدی خواهر.

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

بچه ها خیلی جالب شد لطفا همه عکس سفره عقد بذارید چون واقعا ادم یاد لحظه های خوب می افته زهره جون یالا مینا جون یالا
مینا جون من ایران دکتر پوست که می رفتم بهم کرم sheseido می زدم البته ایران من 80000 تومان می خریدم ولی اینجا 60 تا باید باشه . برای کسایی که چشمشون پف داره یا مثل من لاین سیاه زیر چشم دارند .
اینم لینکش که میسیز هم داره . http://www1.macys.com/catalog/product/index.ognc?ID=226280&PseudoCat=se-xx-xx-xx.esn_results
این کرم برای من که مدتها اسفاده می کنم تاثیر داشته چون می دونید بالای سی سال باید کرم دور چشم رو زد دوبار روز و شب . محصولات کلینیک هم عالیه از اون هم دارم استفاده می کنم و راضی هستم مخصوصا بعد از حمام که این هست http://www.clinique.com/products/CATEGORY21364/Skin_Care/Eye__Lip_Care/index.tmpl
به هر حال من رز لب و کرم پوست رو از این دومارک می گیریم یا استیللودر البته سالهاست که استفاده می کنم ولی خوب تو مارکهای ارزون هم می شه چیز خوب پیدا کرد والا من لاک l'oreal می گیرم ولی ریمل رو استیل لودر و لانکم می زنم .
نوستراتا هم ایران بودم انواع و اقسامش رو امتحان کردم کرم ضد جوش - لایه بر برای پوست سازی و ..کرم چشم ولی فقط یک دوره چون خیلی تاثیر نداشت اولش خوب بود ولی بعد از یه مدت به حالت عادی برگشت . به نظر من این مارکو بگیر شیسیدو ولی خوب باز میل خودته