2777
2789
عنوان

مامانا😢

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 61 پست
تو شیشه نکردم شیرم و امتحان کنم یه امتحانی میکنم امید وارم بگیره

نه اینکار رو نکنی سینه هات زخم میشن یا شیر خودت رو از سینه ات بخور یا شیشه شیر 

برای شادی روح مادرم میشه صلوات بفرستید❤❤❤❤❤
نه اینکار رو نکنی سینه هات زخم میشن یا شیر خودت رو از سینه ات بخور یا شیشه شیر 

الان چکار کنم هیچ کدوم و نمیگیره آخه😐

کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لطفا لطفا به هیچ وجه با قاشق و قطره چکون بهش شیر نده من دخترم رو عادت دادم به قاشق و دوسال تمام با قاشق شیر میخورد خیلی خیلی سخت بود خواهشا دو روز تاکید میکنم فقط دوروز به خودت سختی بده و سعی کن شیر خودت رو بذاری دهنش در ضمن بچه ی شما رفلاکس داره و گریه نکردنش دلیل بر رفلاکس نداشتنش نیست

شوهر خودم میگه چیزیش نیست گریه و اینام که نمیکنه دکتر خودشم که میگه سالمه!

بچا رو اذیت کردی بچه ای ک تازه بدنیا میاد خیلی باید مواظب باشی ک تغذیه ش ی وقت ایراد پیدا نکنهچون زود ب سینه یا پستونک عادت میکنا این طفلکم احتمالا بخاطر طعمو مزه اذیت شده بزار گشنه شه بعد هر چی ک تصمیم داری بدی بهش بده ی کم سخت میگیره ولی باید صبوری کنی تادوباه ب حالت قبلش برگرده 

نگرانم نباش 

خدایا برای داده هات شکر
تو خواب میریزی دهنش بالا میاره یعنی قورت نمیده 

والا دقت نکردم

کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤
انشالا ک شیر میخوره عزیزم چرا از اول شیر خودتو بهش ندادی؟

اول گفتم هیکلم از ریخت میره و شینه هام بد فرم میشه بعد بچه های نی نی سایت گفتن رو بچه اثر میذاره باید حتما بهش بدی و این حق اون و خلاصه منم دیدم شیر خشک بی اعصبش کرده مال خودم و دادم آخر

اول گفتم هیکلم از ریخت میره و شینه هام بد فرم میشه بعد بچه های نی نی سایت گفتن رو بچه اثر میذاره بای ...

ایشللا ک میخوره شیرو ولی یه پزشک اطفال ببرش

دختر گل مامان خوش اومدی به زندگیم😘😘😍😍
ایشللا ک میخوره شیرو ولی یه پزشک اطفال ببرش

شوهرم خودم پزشکه میگه این هیچ چیش نیست دکتر خود دخترمم گفت هیچ چیزیش نیست😐

لطفا لطفا به هیچ وجه با قاشق و قطره چکون بهش شیر نده من دخترم رو عادت دادم به قاشق و دوسال تمام با ق ...

شادی جون منم دخترم 16 ماهشه با قاشق با مکافات شیرش میدم اونم با کلیپ بذارم گولش بزنم غذا هم هنینطور میشه بگید بعد یک سالگی چند بار و هر بار چند سی سی با قاشق شیر میدادی؟ غذا خوب میخورد؟ 

خدایا ریفلاکس دخترمو خوب کن خدایا هوای همه نی نی ها رو داشته باش تبکر تولد دخترمه براش دعا کنید خاله ها
شادی جون منم دخترم 16 ماهشه با قاشق با مکافات شیرش میدم اونم با کلیپ بذارم گولش بزنم غذا هم هنینطور ...

عزیز دلم دختر من از شیر متنفر بود باورت میشه یه قوطی شیر خشک می خریدم برای یک ماهش تازه اونم نصفش اضافه میومد همه نوع شیر هم امتحان کردم ولی فایده نداشت و اینکه بگم خیلی خیلی بد غذا بود ولی الان ماشالا ۹سالش هست و الان باید جلوشو بگیرم بگم کمتر بخور آخه استعداد چاقی داره   

عزیز دلم دختر من از شیر متنفر بود باورت میشه یه قوطی شیر خشک می خریدم برای یک ماهش تازه اونم نصفش اض ...

ممنون که جواب دادید ی من ی روزی 200 سی سی شیرم نمیخورد با همین قاشق؟ لبنیات دیگه چی؟ غذا خوردنش چطور بود؟ چند وعده غذا میدادید؟ میدونم خیلی گذشته اما منو ببخشید خیلی سوال پرسیدم خیلی خیلی نگرانم  

خدایا ریفلاکس دخترمو خوب کن خدایا هوای همه نی نی ها رو داشته باش تبکر تولد دخترمه براش دعا کنید خاله ها