2777
2789
عنوان

مامانا😢

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 61 پست
بچه همینجوری شیرمادرمیخوره دلدرکولیک ریفلاکس یکیشومیگره حالاتوبرداشتی هم شیرخشک دادی هم شیرخودت بچه ...

نه کولیک داره نه رفلاکس نه مریضه😢

کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤
مطمنی؟😐ولی من میگم صدرصدداره حالاهرجورمایلی فکرکنید🌵

شوهر خودم میگه چیزیش نیست گریه و اینام که نمیکنه دکتر خودشم که میگه سالمه!

کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از کجا میدونی نه رفلاکس تازه بعد ۲ ماه خودشو واضح نشون میده 

آخه گریه و اینا نمیکنه اصلا تا الان هم که عین بچه آدم میخورد

من هم دخترم سینه ام رو نمیگرفت باید شیر سینه ام رو میریختم تو بطری شیشه شیر تا خانم بخورد بعد همه به من میگفتن تو بلد نیستی بهش شیر بدی خودشون امتحان میکردن سینه هیچ کس رو نگرفت خلاصه من هم سینه هام زخم زخم  شده بودن یک روز تصمیم گرفتم به هیچ وجه شیرم رو ندوشم بریزم تو بطری فقط سینه ام رو بگیر دخترم اون روز اونقدر مقاومت کرد تا بیهوش شد یعنی سینه ام رو نمیگرفت حاضر بود گرسنه بمونه ولی سینه ام رو نگیر خلاصه یک روز کامل اونقدر گریه کرد   تا آخر سر تسلیم شد و سینه ام رو گرفت 

برای شادی روح مادرم میشه صلوات بفرستید❤❤❤❤❤
پزشک اطفال؟

آره دیگه قطعا پزشک عمومی که نبردمش

من خواهرمم اینجوری بوده امکان داره ارثی باشه؟

پزشک اطفال؟

البته هنوز طرحشه

ببین عزیزم اون بچه احتمال زیادریفلاکس داره بخاطراون شیرخشک اینجوری شده خوددانی بای

یعنی میگی باز ببرم چکاب؟

من هم دخترم سینه ام رو نمیگرفت باید شیر سینه ام رو میریختم تو بطری شیشه شیر تا خانم بخورد بعد همه به ...

تو شیشه نکردم شیرم و امتحان کنم یه امتحانی میکنم امید وارم بگیره