2777
2789
ان شاءالله یه بچه  خوشگل تپل مپلی سالم بهت بده

شش تا سقط کمرم و خم کرده دیگه😭

خدایا گفتی تکیه کن برمن و توکل کن و طبق خاسته من عمل کن و نتیجه را بر من بسپار......الان جایی هستم که خودت گفتی هر وقت بنده من گره  ای  مشکلی  تو کارت افتاد و نگاهت به سمته کسیه که  کار  تورو اون راه بندازه  گفتی به عزت و جلالم قسم که حاجتتو نمیدم 😢الان من از همه نا امیدم و نگاهم به رحمته تویه ای ارحم و الراحمین بعداونهمه سختی و سقط بالاخره منو خدابا یه تودلی که هیچی نمیدونستم ازش غافلگیرم کردی سونو گفت شش هفته با ضربان قلب طبیعی...اما الان این خونریزی پشت جفت چیبود که یهو اومد و عیدم رو با اشک شروع میکنم...رشدش گیر کرده قلبش میزنه هر پنج ثانیه....بخاطر خونریزی پشت جفت نمیتونه خون درست بگیره...خدایا امیدم به تویه دکترم تمام داروهام قطع کردیعنی منتظر سقط باشم...اما بااین حال هنوز علایمم سرجاشه چکنم 😭😭😭خدا میدونم اگه توبخای هیچ کسی نمیتونه توش دستی بلند کنه میدونی که چقدر قلبم شکسته از خودت خاستم به خودتم میسپارمش 😭فقط موندم اگه میخاستی بگیریش چرا انقدر غافلگیرم کردی و بی خبر آوردی تودلم اونم با قلب سالم 😭😭قربونت برم خدا بازم شکایت نمیکنم به خودت میسپارمش پاره تنم رو 💕

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

یه خانمی میگفت بچم 4 سالش بود به شدت کم خون بود . دکترها میگعتن زنده نمی مونه .

اوردنش خونه . براش جیگر گوسفند خریدم هرروز روی سیخ 

میپختم میدادم به زور بخوره تا یک ماه .

میگفت پسرم حالش له هم میخورد دیگه .

بعد از یک ماه بردمش دکتر . دکتر گفت کلا کم خونیش از بین رفته چی دادی به بچت ؟

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(
چرا باید شوهرم عمل بشه اگرم عمل بشه پنجاه درصد ممکنه کاملا عقیم بشه پنجاه درصدممکنه کاملا خوب بشه با ...

چرا  رفتم مرکز ناباوری ابن سینا تهران گفتن هزینه اش 35 میلیون میشه  که اونم شانسی  خودمم هم حامله بشم شانسی   گفتم پ  الکی هزینه نمیکنم 

چرا  رفتم مرکز ناباوری ابن سینا تهران گفتن هزینه اش 35 میلیون میشه  که اونم شانسی  خو ...

واقعا؟ گفت شانسی؟یعنی نمیتونن جنین هارو ازمایش بگیرن؟پس واقعا سخته😔بنظر من فقط وقتت رو الکی هدر نده نظر چندتا دکتر دیگم بپرس...مراکز دولتی ای وی اف هم برو...اگرم میخای اقدام کنی هر شش ماه اقدام کن وقت و تلف ندی ک فردا مثل من بشی ک الان پریودمم با مشکل روبه رو شده😔

خدایا گفتی تکیه کن برمن و توکل کن و طبق خاسته من عمل کن و نتیجه را بر من بسپار......الان جایی هستم که خودت گفتی هر وقت بنده من گره  ای  مشکلی  تو کارت افتاد و نگاهت به سمته کسیه که  کار  تورو اون راه بندازه  گفتی به عزت و جلالم قسم که حاجتتو نمیدم 😢الان من از همه نا امیدم و نگاهم به رحمته تویه ای ارحم و الراحمین بعداونهمه سختی و سقط بالاخره منو خدابا یه تودلی که هیچی نمیدونستم ازش غافلگیرم کردی سونو گفت شش هفته با ضربان قلب طبیعی...اما الان این خونریزی پشت جفت چیبود که یهو اومد و عیدم رو با اشک شروع میکنم...رشدش گیر کرده قلبش میزنه هر پنج ثانیه....بخاطر خونریزی پشت جفت نمیتونه خون درست بگیره...خدایا امیدم به تویه دکترم تمام داروهام قطع کردیعنی منتظر سقط باشم...اما بااین حال هنوز علایمم سرجاشه چکنم 😭😭😭خدا میدونم اگه توبخای هیچ کسی نمیتونه توش دستی بلند کنه میدونی که چقدر قلبم شکسته از خودت خاستم به خودتم میسپارمش 😭فقط موندم اگه میخاستی بگیریش چرا انقدر غافلگیرم کردی و بی خبر آوردی تودلم اونم با قلب سالم 😭😭قربونت برم خدا بازم شکایت نمیکنم به خودت میسپارمش پاره تنم رو 💕
واقعا؟ گفت شانسی؟یعنی نمیتونن جنین هارو ازمایش بگیرن؟پس واقعا سخته😔بنظر من فقط وقتت رو الکی هدر نده ...

اصفهان و مرکز رویان تهران رفتم اونا هم نظرشون همین بود چندتا دکتر دیگه هم رفتم گفتن باید حامله بشی تا یکی سالم باشه  چندتا رو میشناسم بچه سومش سالم بوده بعضیا یکی در میون سالم  شانسی دیگه 

اصفهان و مرکز رویان تهران رفتم اونا هم نظرشون همین بود چندتا دکتر دیگه هم رفتم گفتن باید حامله بشی ت ...

پس بروزیر نظر ی دکتر خوب اقدام کن طبیعی انشالله ک درست بشه 😍