2777
2789
عنوان

فیستول مقعد

92 بازدید | 6 پست

خببب از اونجایی که این مشکل برام پیش اومد و اومدم یه سری به نینی سایت زدم و از صحبت های دوستان تقریبا خودمو خراب کردم🤣گفتم بیام اینجا تجربه خودمو بگم، خدمتتون عرض کنم اولین چیزی که من متوجه شدم یه برامدگی اندازه نخود نزدیک مقعدم بود، نه درد داشت ن موقع راه رفتن اذیت میکرد هیچی، یه چند روزم واسه خودش کوچیکتر و بزرگتر می شد، یه شب درد گرفت و حس کردم سرباز کرد و یکم عفونت ازش اومد، تصمبم گرفتم برم پیش جراح، جراح تشخیص فیستول داد ، و راهنمایی کردن که هرچه زودتر جراحی بشه بهتره چون چند شاخه میشه یا عمیق تر میشه که خب درمانش سخت تر میشه، تصمیم ب جراحی گرفتم تو کل زمان رفتن اتاق عمل تا وقتی ک اومدم بخش یک ساعت شد،بعد دوتا سرم هم خودم لباسمو پوشیدم و مرخص شدم، یه زخم کوچیک اندازه یه سانتی متر یا کمتره، نع درد داشت نه اذیت کنندس، پس اگ احیانا شماهم اینجا دارید دنبالش میگردین هرچی سریعتر عمل کنید بهتره، نقاهت کمتره ،دردش هم کمتره،من از زمانی کمتوجهش شدم تا روزی ک رفتم برای عمل کلا کمتر از سه هفته شد، اگر درگیرین سریعتر برای درمان اقدام کنید، چون هزینه لیزر بالاس (سری یکبار مصرفش ۱۲ ملیونه)و اگ تو مراحل اولیه باشه با جراحی کلاسیک از دسش خلاص میشید، دو سه روزه هم ب زندگی عادی برمیگردین ولی هرچی عمیق تر بشه، هم جراحی سخت تره هم ممکنه شاخه زده باشه و جراحی دوم سوم رو بطلبه، هم اینکه نیازمند لیزر میشه ک خودش پروسه و هزینش جداس

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

مث گوشت اضافه کنار مقعد ؟

ببین شبیه یه جوش ،یه چی برامده زیر پوست

کلا اگ چیز اضافه ایی تو اون ناحیه دیدین،سریع به جراج نشون بدین تو بیماری های مقعد ،زمان درمان خیلی رو روند بهبودی تاثیر داره،هیچ کدوم از بیماری هاشم تقریبا بدون جراحی خوب نمبشت