2777
2789

اکثر کامنت ها رو که خوندم نوشته بودین اقدام به بارداری کزدین و متاسفانه یا خوشبختانه نشده

ولی موارد زیادی از خانوما اقدام کردن و باردار شدن ولی این چیز خوبی نیس

عده زیادی  که با تخمدان پلی کیستیک باردار میشن منجر به سقط و یا زایمان زودرس میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اکثر کامنت ها رو که خوندم نوشته بودین اقدام به بارداری کزدین و متاسفانه یا خوشبختانه نشده ولی موارد ...

خب این پلی کیسیتیک کامل رفع میشه یا نه تا اخر هست باهامون

میشه برای اینکه منم یه  نی نی خوشگل و سالم داشته باشم صلوات بفرستید 
عزیزم منم عفونت گرفتم بهم شیاف لاکتوواژ دادن خیلی خوب نشدم  شما چطور عفونت رو برطرف کردین؟

من شیاف یا قرص واژینال میدادن کلوتریمازول پمادشم میدادن برای استعمال بیرونی تا چند شب پشت سرهم میزدم خوب میدشم ولی بعد یمدت دوباره میگیرم الان چندماهی هست نگرفتم

شاید همسرت عفونت داره

لباس زیرتو اتو کن بعد از نزدیکی خودتو تمیز بشور خوب خودتو خشک کن شیرینجات باعث عفونت میشه من از بس عفونت میگیرفتم دکترم قندمو چک کرد

ما آبادانیا   

من سه ماهه اقدامم پلی کیستیکم موی زائد زیاد دارم ولی پریودام منظمه💎

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️
من هرماه ستا قرص جلوگیری بخورم پریود میشم نخورم نمیسم

اره ال دی منظمش میکنه.اگه خواستی اقدام کنی دکتر بهت لتروزول بده دیگه سروقت میشی خودشم صلاح بدونه بهت دوفاستون یا مدروکسی پروژسترون میده 

ما آبادانیا   

یکی منو لایک کنه بیام بخونم💎

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️
اره ال دی منظمش میکنه.اگه خواستی اقدام کنی دکتر بهت لتروزول بده دیگه سروقت میشی خودشم صلاح بدونه بهت ...

اهان مرسی عزیزم 

من فقط یه بار رفتم ولی خجالتم نریخت

منم خودمو میزدم ب اون راه ولی خیس عرق میشدم از خجالت ولی وقتی مجبور بشی عکس رنگی بگیری و تزریق انجام بدی دیگه عادی میشه ایشالا برات پیش نیاد

ما آبادانیا   
من شیاف یا قرص واژینال میدادن کلوتریمازول پمادشم میدادن برای استعمال بیرونی تا چند شب پشت سرهم میزدم ...

عزیزم دقیقا این شیاف هم همینطوره من چهار ماهه دچار عفونت شدم قبلش نداشتم 

الانم دارم شیاف استفاده میکنم دکترم گفت خوب شدی معاینه کرد اما خودم وسواسم😥و ببخشبد از ترشح بیزارم فکر میکنم عفونته..

شوهرم بهداشت رو خیلی رعایت میکنه خودمم همینطور خیلی بهداشتیم 

ولی قبول داری گاهی ربطی نداره به رعایت بهداشت و معلوم نیست از کجا پیداش میشه عفونت؟

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
منم خودمو میزدم ب اون راه ولی خیس عرق میشدم از خجالت ولی وقتی مجبور بشی عکس رنگی بگیری و تزریق انجام ...

اهان خداکنه که برا منم عادی شه

خب این پلی کیسیتیک کامل رفع میشه یا نه تا اخر هست باهامون

درمان کامل نمیشه گفت شما قصدی که از درمان رو دارین رو به پزشک میگین و شما رو راهنمایی میکنه

مثلا در حدی که باردار بشین یا درمان جوش های آکنه 

اکثر کامنت ها رو که خوندم نوشته بودین اقدام به بارداری کزدین و متاسفانه یا خوشبختانه نشده ولی موارد ...

چطوری درمان کنم؟ من ورزش میکنم و وزنمو دارم کنترل میکنم ولی خوب نمیشه درمانش چیه

ما آبادانیا