2777
2789
بی شوخی گفتم خخ ولی جدی این دوتا باهم باشن براری پیدا میشه

اهان من اصلا موافق نیستم با شما

موفق باشید

آخر بدمَد صبح امید از شب من... ——> بعد از چند سال اومدم بگم که بالاخره دمید! جوری که هیچوقت فکرشو نمیکردم
من ن شما هستی؟

نه من نیستم چون معمولا فمنیستا میگن زن باید با مرد برابر باشه ولی من قبول ندارم 

یوقتایی زن باید بالاتر باشه یوقتایی زن و این بالاپایین بودن به معنی پست بودن یا خیلی بالابودن نیست 

ارزش زن و مرد نسبیه مطلق نیست

خدایاشکرت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امبر هرد هم خودش رو یک فمینیست فعال معرفی میکردو بارها در رابطه با خشونت علیه زنان صحبت میکرد.خشونتی ...

فمنیسم مطمعنا این نیس ولی همیشه آدمای افراطی هستن مثل دورانه حکومته هیتلر ک ی تعداد از نظامیا جنایت جنگی انجام دادن ولی ب پای کله حکومت هیتلر نوشتن

Ein volk ein Reich ein führer                    شرف من،وفاداری من است
فمنیسم مطمعنا این نیس ولی همیشه آدمای افراطی هستن مثل دورانه حکومته هیتلر ک ی تعداد از نظامیا جنایت ...

به هرحال توی فرهنگ فمینیسم حق همیشه با زنهاست اونم افراطی.اگه خیانت هم بکنن باز تقصیر مرد هست چون براشون کم گذاشته

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.
نه من نیستم چون معمولا فمنیستا میگن زن باید با مرد برابر باشه ولی من قبول ندارم  یوقتایی زن با ...

زن قطعا نمیشه بالاتر باشه ولی براری حقشه 

زن قطعا نمیشه بالاتر باشه ولی براری حقشه 

خیلی جاها و فعالیتهای اجتماعی خانمها رییس هستند و آقایون مرئوس

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.
به هرحال توی فرهنگ فمینیسم حق همیشه با زنهاست اونم افراطی.اگه خیانت هم بکنن باز تقصیر مرد هست چون بر ...

فمنیسم واقعی این نیس ولی اینی ک شما میگی درسته بنظر شما فمنیسم با همراهی نازیسم چطوره؟

فمنیسم واقعی این نیس ولی اینی ک شما میگی درسته بنظر شما فمنیسم با همراهی نازیسم چطوره؟

چه ربطی به هم داره؟😐

خیلی جاها و فعالیتهای اجتماعی خانمها رییس هستند و آقایون مرئوس

مثلا آلمان امروزی ک مرکل بی لیاقت شده صدراعظم هیتلر کجا این احمق کج؟

مثلا آلمان امروزی ک مرکل بی لیاقت شده صدراعظم هیتلر کجا این احمق کج؟

هیتلر که ۷ کفن پوسونده شما چه گیری دادید به اون؟

حكومت زنانه نيوزلند، موفق ترين كشور در مقابله با كرونا !

🔻در حالى كه تمام دنيا در كنترل شيوع ويروس كرونا وامانده اند، جاسیندا آردرن نخست وزیر نیوزلند، با مدیریت صحیح دولت نیوزلند باعث شده تا به امروز فقط یک نفر در این کشور در اثر کروناویروس بمیره ! و در دو هفته گذشته کمترین شمار مبتلایان در جهان رو داشته !

+ به نظرم مديريت دنیا رو بايد ميدادن دست خانوما 👌😁