2777
2789

برای تولدم نامزدم قول گوشواره داد ک نصد بخره و گف عید واسم زنجیر و گوشواره میگیره ک بازنشد و رفتیم فقط عیدی گوشواره بگیره واسم من گفتم ی گوشواره خوب بردارم یکی برداشتم پنج و چهارصدبود و مادرش ناراضی بود و نخریدیم و نامزدم گف واست میخرمشون وعید سومرایزت میکتم و عیدم بخاطرکروناهمه جاتعطیل شد و نشد ک بخره تا الان من عصر رقتم بازاراونم گف منم میام ک برات بگیرحتی گفتم نیای ولی اومداون گوشواره هاهم طلا گرون تر شد و شدن پونصد و هفتادو خریدیمشون اما الان انقدر خاهرام گفتن گرونه چپوندتون چرا چونه نزدی و ال و بل و مامانم گفته گرونه چخبره و پسندم نیستن از چشمم افتادن و اینکه قبلش مادرنامزدم بخاطراینکه نخرمشون قهرکردمیترسم نامزدموچیزبگن و حتی دیگه روم نیست بندازمشون گوشم دوس ندارم اصن بیان خونمون و گوشواره هارو بیاره حس میکنم کار خیلی بدی کردم :(

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

كاري كه ميدوني درسته و دلت خواست روانجام دادي،پولشم شوهرت داده ،چرا ديگران ناراحتن؟

مباركت باشه،بد به دلت راه نده

ای آتادان،آنادان،مهربان الله😍اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم.محتاج دعای خیرتون هستم.باسپاس🌹

عزیزم طلافروشی ک چونه بر نمیداره.

قیمت طلا بالا هست

بعدم اینکه خودت از اول پسندیده بودی پس دلیل نداره بخاطر اونا خوشت نیاد.

مادرشوعرا کلا از خرج کردن برا عروس راضی نیست اونو ک بی خیال.

الکی هم حس بد نداشته باش‌

مبارکت باشه.

انشالله روز ب روز طلاهاتو بیشتر کنی.

روزی تو این گوشواره بوده ب روزی ت راضی باش

برا سلامتی و شادی دل پدرومادرم صلوات بفرستین😊

اصلا حالیم نشد چیشد!!!!🙄 اول گفتی پنج و چهارصد بعد گفتی گرونتر شد و نتونست بخره و بعد خریدی پونصد و..... !شرمندتم😑

ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،.  اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن  ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن..  دردی که انسان را به سکوت وامیدارد،بسیار سنگین تر از دردیست که انسان را به فریادوامیدارد... انسانها به فریاد هم میرسند، نه به سکوت هم...!