کیوسک مدیر استارتر عضویت: 1398/10/02 تعداد پست: 996 عنوان شما نبض بچتون رو کی حس کردین؟ 68 بازدید | 6 پست من هفته ششم بارداری هستم،سمت چپ نافم تقریبا،تند تند داره یچیزی میزنه مثه نبض.الان جنین کجاست؟ممکنه الان بشه احساسش کرد؟ 1399/01/23 | 22:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پري_درياييي عضویت: 1399/01/13 تعداد پست: 1991 امكان نداره😐نبض خودته فكر ميكني بچه ست جنين تو شيش هفته ٤ميلي بازور ميشع دخترمزندگيمه...👼🏻 ٢/١٨ساعت ١١:٢٠دقيقه اولين نبضتو حس كردم😍خيلي ذوق كردم 😍١٧/٥هفته از مرحله ي بارداري به مرحله ي زايمان انتقال يافتم ٧/١
کیوسک مدیر استارتر عضویت: 1398/10/02 تعداد پست: 996 امكان نداره😐 نبض خودته فكر ميكني بچه ست جنين تو شيش هفته ٤ميلي بازور ميشع مرسی عزیزممم واقعا بدجور داشت میزد.ممنون
پري_درياييي عضویت: 1399/01/13 تعداد پست: 1991 مرسی عزیزممم واقعا بدجور داشت میزد.ممنون نه اون جنين نيست احساس كردن جنين تو پنج ماههمن تو چهار ماهم ولي هنوز هيچي حس نكردم دخترمزندگيمه...👼🏻 ٢/١٨ساعت ١١:٢٠دقيقه اولين نبضتو حس كردم😍خيلي ذوق كردم 😍١٧/٥هفته از مرحله ي بارداري به مرحله ي زايمان انتقال يافتم ٧/١
کیوسک مدیر استارتر عضویت: 1398/10/02 تعداد پست: 996 نه اون جنين نيست احساس كردن جنين تو پنج ماهه من تو چهار ماهم ولي هنوز هيچي حس نكردم عزیزم.ان شاالله زود حسش کنی و بسلامتی بدنیا بیاد😍😍
پري_درياييي عضویت: 1399/01/13 تعداد پست: 1991 عزیزم.ان شاالله زود حسش کنی و بسلامتی بدنیا بیاد😍😍 فدات شم مرسي😍ان شالله نيني شماهم همينطور دخترمزندگيمه...👼🏻 ٢/١٨ساعت ١١:٢٠دقيقه اولين نبضتو حس كردم😍خيلي ذوق كردم 😍١٧/٥هفته از مرحله ي بارداري به مرحله ي زايمان انتقال يافتم ٧/١
تمناااا عضویت: 1398/03/10 تعداد پست: 16776 من خیلی زود حس کردم الان یادم نیست چند هفته بود اما قبل از اینکه با گوشی های مامایی صدای قلبش رو بشنوم، خودم حس میکردم، البته من اصلا شکم ندارم چون شنیدم چربی شکمی باعث میشه صدای قلب جنین و حتی تکوناش رو دیر احساس کنیم لبخند بزن، انار لب های تو را دانه کنم...