2777
2789
عنوان

کتک خوردن

394 بازدید | 28 پست

بچه ها مامان من همش میگفت این شوهر تو تعادل روانی نداره منم فکر میکردم دلش خوشه راحت میخواد زندگیمو گل کنم بزم پیشش. دیشب که افتاد یه جونم و کتکم زد واقعا فهمیدم که خیلی پسته. الان چندباره داره منو میزنه دفعه اول فقط منو هول داد منم بخشیدم دفعه بعدی سیلی زد بخشیدم دیشب داشت منو به قصد کشت میزد. خیلی اصرار داره درخواست طلاق بدم میگه میزنمت که خودت بری بچرم ازت میگیرم

تمام تنم داره میلرزه زنگ زدم مشاوره تلفنی مشاوره اونقد عصبانی شد از وصعیت من گفت چرا اینقد حقیر کردی خودتو اصلا این آدم درستی نیست بعدا بلاهای بدی سر خودتو بچت میاره 

خب چرا طلاق نمیگیری

بیایید با دفاع از حق خود و قدر خود را دانستن حق از دست رفته ی خود را بر گردونیم....                                                                                                                 مردم تمام تبعیض های جنسی خودشونو با یه کلمه ثابت میکنن سنت و دین در صورتی که تو هیچ سنت و یا دینی درمورد اینکه حقوق مرد از زن بیشتره صحبت نشده            (چیماندا انگوزی ادیشی)

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خدا کمکت کنه

ببین تو خیلی گلی ولی ما دیگ باغچمون جا نداره😎بالاخره توی ۱۸ بهمن  ۹۹ بی بی چکم مثبت شد .کنجد مامان خوش اومدی 🥰🤩😘کنجد دوم مامان تو ۸ آبان ۱۴۰۱ ب دلم خوش اومدی😍🤩🤌
خدا کمکت کنه

شوهر منم یک دفعه گلو مو گرفت و زد تو سینم

ببین تو خیلی گلی ولی ما دیگ باغچمون جا نداره😎بالاخره توی ۱۸ بهمن  ۹۹ بی بی چکم مثبت شد .کنجد مامان خوش اومدی 🥰🤩😘کنجد دوم مامان تو ۸ آبان ۱۴۰۱ ب دلم خوش اومدی😍🤩🤌
جراتشو اصلا ندارم بابام راضی نیست اما نمیدونه که منو میزنه وگرنه سکته میکنه 

بش بگو و طلاق بگسر

بیایید با دفاع از حق خود و قدر خود را دانستن حق از دست رفته ی خود را بر گردونیم....                                                                                                                 مردم تمام تبعیض های جنسی خودشونو با یه کلمه ثابت میکنن سنت و دین در صورتی که تو هیچ سنت و یا دینی درمورد اینکه حقوق مرد از زن بیشتره صحبت نشده            (چیماندا انگوزی ادیشی)

با وکیل مشورت کنید... شاید سایت وکلا خوب باشه

شوهرتون خطرناکه (بعضی از جنایات بخاطر ساختار مغزه و ممکنه شوهرتون معتاد به شیشه یا... باشه)

بچه

و طلاقتونو

با هرحیله ای که شده 

بگیرید

چرا ؟ ینی کسی تو زندگیشه میخواد تورو دک کنه ؟

نه والا مشاور گفت حالت‌های شهرت شبی اسکیزوفرنی هست مشکل داره. از یه طرف میگه تو فقط بدرد یه ک ر د ن میخوردی که اونم تا دلت بخواد س ک س چت و پولی هستن بیان 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز