2821
2789
عنوان

کتک خوردن

| مشاهده متن کامل بحث + 395 بازدید | 28 پست
بش بگو و طلاق بگسر

بنظرت بچم چی میشه میتونم بگیزم؟بخدا اونقد تحقیرم کرده همش میگه بابات گداست ب‌ش پول مهریه بدم یه ذره داشته باشه بخوره. هر چی فحش ناموسیخ به خانوادم میده  

نه والا مشاور گفت حالت‌های شهرت شبی اسکیزوفرنی هست مشکل داره. از یه طرف میگه تو فقط بدرد یه ک ر د ن ...

گفتم منم دیگه اسکیزوفرنی شاید داره .اگه اینه ازش جدا شو .این کسیرو که من میشناسم خوب که نشد بدتر شد .زندگی نداشتن خودشو بچه هاش .

من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد...

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بنظرت بچم چی میشه میتونم بگیزم؟بخدا اونقد تحقیرم کرده همش میگه بابات گداست ب‌ش پول مهریه بدم یه ذره ...

تا هفت سالگیش ک با خودته

ولی اگه کامل بخوای ازش بگیری باید ثابت کنی بچتو میرنه

بیایید با دفاع از حق خود و قدر خود را دانستن حق از دست رفته ی خود را بر گردونیم....                                                                                                                 مردم تمام تبعیض های جنسی خودشونو با یه کلمه ثابت میکنن سنت و دین در صورتی که تو هیچ سنت و یا دینی درمورد اینکه حقوق مرد از زن بیشتره صحبت نشده            (چیماندا انگوزی ادیشی)
اسکیزوفرنی جنونه.اگه میتونی ببرش دکتر .یه نسخه ببری حله .اونوقت میتونی بچه رو ازش بگیری 

از کجا فهمیدی شوهر منم اسکیزوفرنی هست؟ "اون یارو که میشناسی چجوری بود؟ 

اگه اسکیزوفرنی باشه این حالتاش دست خودش نیست .بد نیست با یه طبیب طب اسلامی هم مشورت کنی .بخور حضرت مریم و حرز ابی دجانه شاید براش خوب باشه .اگه جوونه احتمالن خوب میشه .بیمارای اعصاب خیلی مظلومن همه فکر میکنن ذاتشون خرابه درصورتی که اینطور نیست .آیا شوهرت نماز میخونه و آدم معتقدیه ؟

از کجا فهمیدی شوهر منم اسکیزوفرنی هست؟ "اون یارو که میشناسی چجوری بود؟ 

خب اینا همش توهمه برای شوهرت .اون توهمات از نظر شوهرت واقعیه .میدونم چون اون آدم از نزدیکام بود .حرفای شوهرت هم دقیقا برام آشنا بود .دیدی که اولش پرسیدم ازت پای کسی درمیونه گفتی نه .

دوست داشتی بیا خصوصی حتما برات توضیح بدم چجوری براش پرونده پزشکی درست کنی 

ببین شوهر من از نوجوونیش قرص اعصاب می‌خورده اضطراب خیلی شدید داشته کلا مادرش از باباش کتک می‌خورده بچه بوده.مادرشم افسردگی شدید داره ولی بدجنس نیست. ولی شوهر من یه مواقع بدجنس میشه خودمم دلم براش سوخت که فهمیدم افسردس قبول کردم زنش بشم. الان طوری شده که منو میزنه توهم میزنه منو مامانم براش نقشه میکشیم.واقعا نمیدونم چی بگم.‌

اگه اسکیزوفرنی باشه این حالتاش دست خودش نیست .بد نیست با یه طبیب طب اسلامی هم مشورت کنی .بخور حضرت م ...

نه اهل نماز نیست البته تو نامزدی خودشو خیلی مومن نشون داد همش سر سجاده بود. بیشتر برای خانوادم مهم بود بخاطر این خوششون اومد ازش. بعد که دیگه نماز نخوند مادرم ناراحت شد به مادرم گفت هر کسی به خودش ربط داره نماز بخونه داشت به نماز خوندن مامان منم توهین میکرذ

ببین شوهر من از نوجوونیش قرص اعصاب می‌خورده اضطراب خیلی شدید داشته کلا مادرش از باباش کتک می‌خورده ب ...

دقیقا اون آشنای ما هم همینطور بود همش توهم توطئه داشت .درخواست دوستیتو قبول میکنم فردا باهم حرف میزنیم 

اگه اسکیزوفرنی باشه این حالتاش دست خودش نیست .بد نیست با یه طبیب طب اسلامی هم مشورت کنی .بخور حضرت م ...

مثلا چون توهم داره مادر زن بده حالا نمیدونم کی تو مخش فرو کرده مامان من بگه هدا چه خوبه میخواد مامان منو قورت بده. مثلا خونمون همش سنگه بچه ی خیلی شیطونی دارم مادر م یبار گفت من دلم پیش بچتونه مواظبش باشیذ رو سنگ یه وقت سر نخوره زمین. بعد که مامانم رفت به من گفت خیلی مامانت شانس آورد جلو مامانم اینا نزدم دندوناشو تو دهنش خورد کنم که دخالت نکنه تو زندگیم نظر نده 

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 13 ساعت پیش
2791
2779
2792