بنظرت بچم چی میشه میتونم بگیزم؟بخدا اونقد تحقیرم کرده همش میگه بابات گداست بش پول مهریه بدم یه ذره ...
تا هفت سالگیش ک با خودته
ولی اگه کامل بخوای ازش بگیری باید ثابت کنی بچتو میرنه
بیایید با دفاع از حق خود و قدر خود را دانستن حق از دست رفته ی خود را بر گردونیم.... مردم تمام تبعیض های جنسی خودشونو با یه کلمه ثابت میکنن سنت و دین در صورتی که تو هیچ سنت و یا دینی درمورد اینکه حقوق مرد از زن بیشتره صحبت نشده (چیماندا انگوزی ادیشی)
اگه اسکیزوفرنی باشه این حالتاش دست خودش نیست .بد نیست با یه طبیب طب اسلامی هم مشورت کنی .بخور حضرت مریم و حرز ابی دجانه شاید براش خوب باشه .اگه جوونه احتمالن خوب میشه .بیمارای اعصاب خیلی مظلومن همه فکر میکنن ذاتشون خرابه درصورتی که اینطور نیست .آیا شوهرت نماز میخونه و آدم معتقدیه ؟
از کجا فهمیدی شوهر منم اسکیزوفرنی هست؟ "اون یارو که میشناسی چجوری بود؟
خب اینا همش توهمه برای شوهرت .اون توهمات از نظر شوهرت واقعیه .میدونم چون اون آدم از نزدیکام بود .حرفای شوهرت هم دقیقا برام آشنا بود .دیدی که اولش پرسیدم ازت پای کسی درمیونه گفتی نه .
ببین شوهر من از نوجوونیش قرص اعصاب میخورده اضطراب خیلی شدید داشته کلا مادرش از باباش کتک میخورده بچه بوده.مادرشم افسردگی شدید داره ولی بدجنس نیست. ولی شوهر من یه مواقع بدجنس میشه خودمم دلم براش سوخت که فهمیدم افسردس قبول کردم زنش بشم. الان طوری شده که منو میزنه توهم میزنه منو مامانم براش نقشه میکشیم.واقعا نمیدونم چی بگم.
اگه اسکیزوفرنی باشه این حالتاش دست خودش نیست .بد نیست با یه طبیب طب اسلامی هم مشورت کنی .بخور حضرت م ...
نه اهل نماز نیست البته تو نامزدی خودشو خیلی مومن نشون داد همش سر سجاده بود. بیشتر برای خانوادم مهم بود بخاطر این خوششون اومد ازش. بعد که دیگه نماز نخوند مادرم ناراحت شد به مادرم گفت هر کسی به خودش ربط داره نماز بخونه داشت به نماز خوندن مامان منم توهین میکرذ
اگه اسکیزوفرنی باشه این حالتاش دست خودش نیست .بد نیست با یه طبیب طب اسلامی هم مشورت کنی .بخور حضرت م ...
مثلا چون توهم داره مادر زن بده حالا نمیدونم کی تو مخش فرو کرده مامان من بگه هدا چه خوبه میخواد مامان منو قورت بده. مثلا خونمون همش سنگه بچه ی خیلی شیطونی دارم مادر م یبار گفت من دلم پیش بچتونه مواظبش باشیذ رو سنگ یه وقت سر نخوره زمین. بعد که مامانم رفت به من گفت خیلی مامانت شانس آورد جلو مامانم اینا نزدم دندوناشو تو دهنش خورد کنم که دخالت نکنه تو زندگیم نظر نده