2777
2789
عنوان

مشاوره پوست و مو

| مشاهده متن کامل بحث + 18422 بازدید | 582 پست
عزیزم اسکراب(میشه از روشور استفاده کرد) پس من باید کچل کنم خودمو چون خیلی بالا اومدن موخوره هام😂

آره میشه استفاده کرد روشور یه اسکراب طبیعیه

خدایا شکرت         کاربری سه نفرس 
صابون زردچوبه ، پوست رو خشک نمی کنه؟؟

چرا خشک میکنه ولی باید بعدش  مرطوب کننده یا آبرسان بزنی

کلن بهتره بعد استفاده از هر نوع شوینده ای از مرطوب کننده استفاده کرد 

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

شما دانشجوی پزشکی هستین؟

واسه چیزی که برات مهمه تلاش کن. حتی اگه اون تلاش احمقانه باشه. که اگه این کارو نکنی تو میمونی و یه حسرت بزرگ و چیزی که احتمالا دیگه راهی واسه برگشتن بهش وجود نداره.

برا اینکه پوست سفید بشه نیس چیزی😐✌🏻

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     
برا اینکه پوست سفید بشه نیس چیزی😐✌🏻

سرم ویتامین سی برای سفیدی و سفتی و درخشندگی پوست استفاده میشه از داروخانه بگیر خیلی تاثیر داره

عزیزم از عطاری ها بگیر ولی تقلبیشم هست مارک پیاری هم از همشون بهتره

انجی چطوره

قشنگ ترین روز زندگیم ۱۴شهریور ۱۴۰۰ شد؛روزی که دخترم،فرشته نازم،شاخه گل ارغوانم،نفسم،دنیا اومد  دخترم پا به دنیا گذاشت و شد همدم مامانش شد دنیای باباش  دوست دارم الینای قشنگم     
سرم ویتامین سی برای سفیدی و سفتی و درخشندگی پوست استفاده میشه از داروخانه بگیر خیلی تاثیر داره

قیمتش چجوریاس؟

بعد من موهام خعلی میریزه چندساله.

دیگه کامل کف سرم پیداست.کلی دکترم رفتم.بیفایده😞

الان یه ماهه اب پیاز تو شامپو ریختم میزنم.و جوشونده رزماری بعد حمام.خب ریزش هنوز همونه😶عایا بعدا کمتر قراره بشه؟چیکار کنم؟😞دو هفته ای ی بارم اگر یادم بمونه روغن میزنم (کرچک ,امله,رزماری)☹

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     
قیمتش چجوریاس؟ بعد من موهام خعلی میریزه چندساله. دیگه کامل کف سرم پیداست.کلی دکترم رفتم.بیفایده😞 ...

برای موهات : آب پیاز رو نیم ساعت قبل حمام به موهات بزن و بعد دوش بگیر تو شامپو تاثیرش کم میشه روغنم همینطور نیم ساعت قبل حمام به کل موهات هم ساقه هم کف سر بزن و بعد نیم ساعت دوش بگیر ولی آب پیاز رو فقط به کف سرت بزن به ساقه نزن

قیمت سرم هم خوبش از ۱۰۰ تومن شروع میشه

قیمتش چجوریاس؟ بعد من موهام خعلی میریزه چندساله. دیگه کامل کف سرم پیداست.کلی دکترم رفتم.بیفایده😞 ...

اگه مشکل هورمونی نداری برای جلوگیری از ریزش موهات در کنار چیزایی که گفتم میتونی قرص سیستین ب ۶ خارجی بخوری

برای موهات : آب پیاز رو نیم ساعت قبل حمام به موهات بزن و بعد دوش بگیر تو شامپو تاثیرش کم میشه روغنم ...

مرسی عزیزم.روغن همیشه نمیشه زد.قبلا میزدم.جنس موهام جوب شد و لخت ولی تو حمام خیلی میریخت☹