2777
2789
عنوان

مشاوره پوست و مو

| مشاهده متن کامل بحث + 18422 بازدید | 582 پست
چکار کنیم ناخن هامون نشکند ؟ روزی دو بار انگشتاتون رو توی مخلوط روغن زیتون و تفاله چای سبز بزارید

گلم برای کک مک صورت چکار کنیم صورت آبجی ام تا زیر چشماش طفلک کک و مک اومده هیچ کرم آرایشی هم استفاده نمیکنه 

هرکی امضای منو دید دعا کنه به عشقم برسم 😢😢😢😢🙏حاجتروا بشید انشاله🥺🙏
فواید استفاده از صابون زرد چوبه : از بین بردن لک ناشی از جوش  بهبود سریع جوش و کاهش التهاب آن ...

صابون مغز بادام برای چی خوبه؟!؟ 

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

چکار کنیم ناخن هامون نشکند ؟ روزی دو بار انگشتاتون رو توی مخلوط روغن زیتون و تفاله چای سبز بزارید

آبلیمو طبیعی هم واسه محکم کردن ناخن خوبه انگشتا چند دقیق بزارین تو ابلیمو به مرور که استفاده کنید تاثیر میبینید خیلی سریع 

خدایا بابت همه چی شکرت دوستت دارم
گلم برای کک مک صورت چکار کنیم صورت آبجی ام تا زیر چشماش طفلک کک و مک اومده هیچ کرم آرایشی هم استفاده ...

بهترین روش خانگی درمان کک و مک کرم کاسنی از داروخانه یگیر بزن روش خیلی بهتر میشه

خدایا شکرت         کاربری سه نفرس 
بهترین روش خانگی درمان کک و مک کرم کاسنی از داروخانه یگیر بزن روش خیلی بهتر میشه

کرم کاسنی چه مارکی گلم؟!؟؟ داروخانه بخره؟!؟؟ 

کرم کاسنی چه مارکی گلم؟!؟؟ داروخانه بخره؟!؟؟ 

عزیزم به داروخانه بگید کرم کاسنی چون مارک خاصی نداره یه کرم گیاهیه

روزی دو بار بزنه و بعد دو ساعتم بشورم

خدایا شکرت         کاربری سه نفرس 
اون دونه های سیاه جوش سرسیاه هستش که باید سفیده تخم مرغ رو بزنی بعد یه دستمال کاغذی بزاری روش و بعد ...

عزیزم اسکراب(میشه از روشور استفاده کرد)

پس من باید کچل کنم خودمو چون خیلی بالا اومدن موخوره هام😂

👩‍👧‍👧💞I'm tork*🙋🏻‍♀️... Mom of twins*  ✨ی دختر لجباز 🤪عاشق رقص💃و آواز🎧(همه جا آهنگ حموم،مسافرت،موقع خواب و..🫡🥴😁) عکاسی هم میکنم عاشق عکس گرفتنم😍📷 عاشق مرغ🍗پیتزا🍕 و همه چی🤣عاشق خرمالو و خوراکی های شیرین،شیرموز هم خیلی دوس😋وای نگم از بادوم زمینی🥹 شماهم مث من وقتی از ی چیزی خوشتون میاد دوسه بار شات میگیرین(حتی آهنگی رو که دوس دارم دوسه بار دانلود میکنم )یا من دیوونم؟!😶‍🌫️🤔 تتل🖤شادمهر🤍شایع ٫:چرا قشنگ زدن به ریشه چرا حال من خوش نی اوضاع قشنگ ترم که میشه هرکاری کنی دیگ این بدن،بدن نمیشه💔tatal  ای کاش حقم از تموم زندگی تنها تو باشی من عاشق تنهاییم ,تنها بشم, اما تو باشی ٫؛🤍🖇️ Shadmehr عطر خوب بزن،خوشتیپ بچرخ ؛بالاخره پستچی به در میزنه ی روز بده خبر خوب✨ shayea    من خیلی خیلی سادم با احساسات من بازی نکنید لفطا🥹😕💔اگه جایی باهاتون دعوا کردم متاسف حتما از جای دیگ اعصابم خورده وگرنه اهل دعوا نیستم🙌ولی اگه واقعا باهاتون دعوا کردم و ناراحتم کردین از چشمم میفتین 🤗 و اگه تاپیک دیگ  باهاتون حرف زدم بدونید یادم نمیمونه که دعوا کردم🤣 ۱گ خوابتون نمیبره یعنی تو خواب یِ نفر دیگه اید!  ۲هرچی آیکیو بیشتری داشته باشین بیشتر خواب میبینین!۳آخرین کسی ک بهش فک کردین دلیل خوشحالی یا ناراحتیتونه! #دختری_که_هیچکس_دوستش_ندارد♥ لایک دوس دارم منو هرجا دیدین بلایکین😁

ماسك ديگه اي هم هست؟واسه منافذ؟

یخ درمانی هم خوبه .اب میوه یا اب برنج یاهرچیز دیگه رو توی قالب بریز بزار یخ بزنه روزی یبار بمال صورتت اگرم پوستت حساسه لای پارچه نخی بزار و بمال ب پوستت واسه منافذ و سفت شدن پوست خیلی خوبه گلم

نگران نیستم .همه چیز درست میشود.آب ریخته روی زمین،جمع نه اما خشک میشود.قلب شکسته خوب نه اما ترمیم میشود.وهنوز هم میتوان در گلدان شکسته گل کاشت.