2777
2789
عنوان

مشاوره پوست و مو

| مشاهده متن کامل بحث + 18457 بازدید | 582 پست
عزيزم تو تاپیکت راه درمان منافذ باز رو گفتی...منظورت همون سوراخایی ک از جای جوش مونده؟

نه عزیزم سوراخ های بعد جوش اسمشون اسکار هستش و تنها راه حل درمان قطعیشون لیزر درمانیه منافذ سوراخ های ریزی هستند که بیشتر روی قسمت های چرب پوست مث گون ها تشکیل میشن 

خدایا شکرت         کاربری سه نفرس 

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

سلام عزیزم  بله با روش های خانگی به راحتی میتونی پر پشتتشون کنی به شرطی که هشکل هورمونی نداشته ...

چجوری باید بفهمم ک مشکل هورمونی دارم؟

بابا من شبیهه پروفایلم نیستم هی نگو تو چی میگی با اون سیبیلات
چجوری باید بفهمم ک مشکل هورمونی دارم؟

معمولا تیرویید و مشکلات هورمونی زنانه باعث ریزش مو و کم پشتیش میشن برای اینکه مطمین بشی بایدآزمایش بدی ولی خودتم تا حدودی میتونی بفهمی مثلا اگه موی ضخیم چانه و چربی و کم پشتی موی سر داشته باشی و جوش التهابی بزنی و قاعدگیت نا منظم باشه احتمالا مشکل هورمون زنانه داری

معمولا تیرویید و مشکلات هورمونی زنانه باعث ریزش مو و کم پشتیش میشن برای اینکه مطمین بشی بایدآزمایش ب ...

نه هیچکدومو ندارم

فقط موهام کم پشته 

فکر میکنم بخاطر وزن کممه

بابا من شبیهه پروفایلم نیستم هی نگو تو چی میگی با اون سیبیلات
نه هیچکدومو ندارم فقط موهام کم پشته  فکر میکنم بخاطر وزن کممه

خب پس مشکل هورمونی نداری تو تاپیک راجع به پر شدن مو گفتم بخونش برا خودم که واقعا معجزه کرد 

سلام عزیزم من اصلا فکر نمی کردم این دونه های  سیاه رو بینی جوش باشن فکر می کردم خال هستن از دوران دبیرستان  داشتم 

با تاپیک شما فهمیدم جوش سر سیاه هستن با چند بار استفاده از ماسک سفیده  تقریبا  از بین رفتن  خیلی برام عجیب بود.

ممنونم

سلام عزیزم من اصلا فکر نمی کردم این دونه های  سیاه رو بینی جوش باشن فکر می کردم خال هستن از دور ...

به هر حال از موقع تا به حال شده من برای صورتم لایه بردار یا روشن کنده استفاده کنم  ولی تغییری  ندیدم.  اما سفیده تخم مرغ !

سلام عزیزم من اصلا فکر نمی کردم این دونه های  سیاه رو بینی جوش باشن فکر می کردم خال هستن از دور ...

سلام عزیزم خدارو شکر که تاپیک برات مفید بوده و نتیجه دیدی