2777
2789
عنوان

مشاوره پوست و مو

| مشاهده متن کامل بحث + 18457 بازدید | 582 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ممنونم مهربون💋 عزیزم چروک صورت چی؟  چی بزنم پیشگیری کنم ازشون؟  28 سالمه

خواهش میکنم عزیزم 

برای پیشگیری از چروک باید کرم ضدچروک ایرانی استفاده کنی اگه چروک داری و میخوای برطرف شه خارجیشو بگیر اگه جوش نمیزنی روغن زیتون بمال صورتت و بعد نیم ساعت بشورش یکبار در روز کافیه خیلی هم تاثیر داره 

خدایا شکرت         کاربری سه نفرس 

سلام صورتم یه مدت جوش وحشتناک زد جاش اسکار شده و منافذ باز و کدری پوست .راکوتان مصرف کردم پوستم کارکتر شده یکساله از راکوتان میگذره .جوش میزنم ن به شدت قبل .ولی جاشون کمی اسکار میشه .میخواستم امروز نیدلینگ انجام بدم مرد دم میترسم بعد از نیدلینگ مشکل بیشتر شه .راهنمایی میخاستم

سلام صورتم یه مدت جوش وحشتناک زد جاش اسکار شده و منافذ باز و کدری پوست .راکوتان مصرف کردم پوستم کارک ...

سلام عزیزم تو تاپیک کلی راه حل برای جوش و منافذ گفتم ولی برای اسکار تنها راهش لیزر درمانیه اگه پیش یه دکتر خوب بری و جلساتش رو اونجوری که میگه انجام بدی و مراقبت های بعدش رو درست انجام بدی ۱۰۰ درصد نتیجه میگیری خیلی هم برای پوست خوبه 

خواهش میکنم عزیزم  برای پیشگیری از چروک باید کرم ضدچروک ایرانی استفاده کنی اگه چروک داری و میخ ...

احتمال زیاد جوش بزنم با زیتون

چون پوستم چربه ومستعد جوشه با گرمی

چ مارکی پیشنهاد میدی عزیزم؟ 

هنوز خداروشکر چروک ندارم

مرسی عزیزم عزیزم شما اطلاعاتی درمورد کاشت ابرو دارید؟  شوهرم تاتو دوس نداره مشهدم

خواهش میکنم عزیزم

راجع به کاشت ابرو تجربه ای ندارم شرمنده

سلام عزیزم وقتت بخیر من موهام قبلا پرپشت بود ولی الان کم پشت شده به نظرت امکان احیای موهام وجود دا ...

سلام عزیزم 

بله با روش های خانگی به راحتی میتونی پر پشتتشون کنی به شرطی که هشکل هورمونی نداشته باشی