2777
2789
عنوان

مشاوره پوست و مو

| مشاهده متن کامل بحث + 18436 بازدید | 582 پست
رو با سن و زانو هام اونایی رو زانوم هستن قدیمین 

اون ترک هاا رو تا قبل از اینکه سفید شن میشه یه کاری کرد ولی الان که سفید شدن میتونی با مخلوط سفیده تخم مرغ و چند قطره گلیسیرین استفاده کنی تا ۵۰ درصد بهتر میشه

خدایا شکرت         کاربری سه نفرس 
من میکرونیدلینگ انجام دادم برا جای جوشام الان بعضی از این جای جوش ها بعد از نیدلینگ فرو رفتگی پیدا ک ...

میکرونیدلینگ به تنهایی جواب نمیدی حتما باید از روش های لیزر درمانی کمکی مث کربوکسی تراپی استفاده کرد شما چون به تنهایی انجام دادی تاثیر نداشته بعد اینکه این لیزر درمانی ها حتمن باید زیر نظر پزشک باشه چون بعدش یه سری دارو بت میدن که حتمن باید اونارو بخوری و شاید شما مراقبت های بعدش رو درست انجام ندادی

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

اون ترک هاا رو تا قبل از اینکه سفید شن میشه یه کاری کرد ولی الان که سفید شدن میتونی با مخلوط سفیده ت ...

تا چند روز بزارم؟

اگه حاجت خیلی سخت داری ۳ روز پشت سر هم صلوات حضرت زهرا( س ) روزی ۵۳۰ تا بدون وقفه بخون بدون اینکه بینش حرف بزنی یا کاری کنی قطعا معجزه میشه برات . برای منم دعا میکنی

سرم ویتامین سی برای زیر چشم هم میشه زد؟  برای تیرگی و گودی زیر چشم چی خوبه یه خورده هم کم خونی ...

سرم ویتامین سی رو بهتره خیلی نزدیک چشم نزد چون ممکنه اعث ایجاد حساسیت بشه برای گودی زیر چشم سیب زمینی رو رنده کن آبشو بگیر جود رنده شده ها روبا شیر کم چرب مخلوط کن تا خمیری بشه بزار زیر چشمت خشک که شد با آب سرد بشورش و اگه کم خونی هم داری حتمن قرص آهن بخور و یه روز در میون هم قرص یونی زینگ بخوره خیلی خوب و مقویه

تا چند روز بزارم؟

حدود ۲۰ دقیقه بزار و بعدش حتمن با آب سرد بشورش یه روش خیلی خوب دیگه روغن درمانیه که میتونی از روغن زیتون یا نارگیل یا کرچک استفاده کنی و به روش صحیح ماساژش بدی به مدت ۲۰ دقیقه بعد با آب گرم بشوریش این خیلی عالیه 

حدود ۲۰ دقیقه بزار و بعدش حتمن با آب سرد بشورش یه روش خیلی خوب دیگه روغن درمانیه که میتونی از روغن ز ...

مزسی که وقت گذاشتین 

اگه حاجت خیلی سخت داری ۳ روز پشت سر هم صلوات حضرت زهرا( س ) روزی ۵۳۰ تا بدون وقفه بخون بدون اینکه بینش حرف بزنی یا کاری کنی قطعا معجزه میشه برات . برای منم دعا میکنی

خواهش میکنم عزیزم

عزیزم ممنون که وقت میزاری...میشه یه پست جامع بزاری و تو اون همه موارد مثل روتین روزانه شبانه به همراه محصول ایرانی و خارجی.....جای جوش..لک...کک مک...

..تیرگی....منافذ...انواع ماسک....خلاصه همه چیو بگی

میدونم خواهش زیادیه اما هم ما یکباره همه چیو یکجا میخونیم هم خودتون از سوالات تکراری راحت میشین

در این ماه عزیز دعا گوی شما هستم❤❤❤

السلام علیک یا بقیه الله ًعجل الله تعالی فرجه ًبه جمعمشق انتظار 👉بپیوندید.

عزیزم کرم ضد چروک خارجی که موثر باشه چیه من هنوز چروک ندارم فقط خیلییییی ریز وقتی ابرومو بالا میبرم رو پیشونیم خط میفته .

برای کک و مک چی معرفی میکنی لطفا مارک محصولاتی که میگسد رو اعلام کنید،الان ویتامین سی چه برندی بگیرم؟یا شسنشوی روزانه همون صابون پیارم زردچونه خوبه؟

عزیزم کرم ضد چروک خارجی که موثر باشه چیه من هنوز چروک ندارم فقط خیلییییی ریز وقتی ابرومو بالا میبرم ...

ضد چروک خارجی لورال و لیراک خیلی خوبن 

برای کک و مک کرم کاسنی رو استفاده کن فوق العادس

سرم ویتامین سی بهتریناش دکتر مورد و پریم وگریندل هستند 

برای شستشوی روزانه هم صابون زرد چوبه مارک پیاری یا ان جی خیلی خوبن {روزی دوبار یه بار صبح یه بار شب }

اینم یه پست جامع از کل چیزایی که تو تاپیک گفتم که شامل تمام کاراهایی میشه که یه خانم از صبح که بلند میشه باید برای پوستش انجام بده :

صبح که بیدار میشید اول صورتتون رو با صابون زردچوبه مارک پیاری یا ان جی بشورید اگه جوش دارید ۳ دقیقه اگه نه ۱ دقیقه هم کافیه صابون زردچوبه حتمن باید اصلش باشه که تاثیر کنه و قیمتشون تو رنج ۱۲ تا ۱۵ هزار تومن هستش بعد از این بایه آبرسان خوب مث نوروا یا جنوآپ صورتتون رو آبرسانی کنید بعد از اون اگه کک ومک دارید کرم کاسنی رو بزنید فقط باید یک ساعت با آبرسان قاصله داشته باشه اگه کک و مک ندارید الان بهترین وقت برای گذاشتن ماسک که از انواع مختلف ماسک خانگی که در پست بعدی میزارم ستفاده کنید اگه میخواین صورتتون تپل بشه یک قاشق غذا خوری پودر جوانه گندم یه همراه ماست بعد نهار و بعد  شام بخورید اگه میخوای بدنتونم چاق نشه این پودر و ماست رو قبل غذا بخورید که تاثیرش فقط روی صورتتون باشه بعد از اینکه نتیجه دیدید روزی یکبار ازش بخورید

شب قبل خواب حتمن صورتتون رو با صابون زردچوبه بشورید و دیگه آبرسان نزنید به جاش از سرم ویتامین سی استفاده کنید که به نظرم برای همه واجبه چون لک قهوه ای جوش رو از بین میبره باعث روشن شدن پوست و شفاف شدنش میشه از شلی و افتادگی پوست هم جلوگیری میکنه بهترین مارکش دکتر مورد و گرندل و پریم هستن صبح هم به جای آبرسان میتونید از سرم ویتامین سی استفاده کنید برای گودی جای جوش هم فقط لیزر درمانی جواب میده ولی کسایی که صورتشون لاغره با تپل کردن صورتشون انگار همون لیزر رو انجام دادن برای کم شدن موهای زاید صورتتون از رغن مورچه استفاده کنید ولی احتمال اینکه جوش یزنید بالاس برای منافذ هم باید بگو چون منافذ باز از چربی صورت ناشی میشن اولین کار برای درمان پاکسازی بدن و چربی زدایی اونه که مصرف عرق کاسنی شبی یه فنجون خیلی موثره و کار بعدی استفاده از ماسک هستش که تو پست بعدی توضیح میدم برای تیرگی نواحی بیکینی و زیر بغل و زانو ها بهترین کار استفاده ز آبلیمو و سرکه سیب هستش حالا هرکدوم رو که خواستید به مدت یک دقیقه با پنبه روی نواحی تیره میکشید و بعد میشورینش اگه تیرگی ها خشک و ترک بودن مث سر زانو ها شیا وازلین بزنید روش و تا صبح بزارید بمونه و اسکراب هم خیلی موثره که مارک شون خوبه برای جوش های سر سیاه هم اسکراب و شستشوی روزانه و استفاده از ماسک توصیه میشه که ماسک رو در پست بعدی میگم 

بهترین مارک ها از محصولات پوستی به تجربه خودم :

ضد آفتاب سان سیف

آبرسان نوروا یا جنوآپ

سرم ویتامین سی دکتر مورد و گندل و پریم

ضد چروک لیراک و لورال

انواع ماسک و کاربردآنها :

یک عدد سفیده تخم مرغ +۲ ق غذا خوری آرد برنج +چند قطره گلیسیرین {اگر پوست چرب دارید به جای گلیسیرین از روغن زیتون استفاده کنید } ۲ بار در ماه *مناسب برای بستن منافذ باز و جلوگیری از افتادگی پوست و لیفت پوست *

دو عدد سفیده تخم مرغ را خوب بزنید تا کف کنه اونرو روی پوست بمالید و یک لایه دستمال کاغذی بزارید روش دوباره یه لایه سفیده تخم مرغ بزنید روش و یک لایه دستمال بزارید روش صبر کنید تا خشک بشه بعد بکنیدش و صورتتون رو با آب سرد بشورید این ماسک برای از بین بردن جوش های سر سیاه کاربرد داره و تاثیرش فوق العاده س

آب خیار رو بگیرید با گلاب مخلوط کنید و در قالب جایخی یریزید بعد که یخ بست روی کل پوستتون روزی یکبار بمالید برای شفافیت پوست و جلوگیری از ایجاد روزنه و منافذ رو پوست تاثیر داره و یه آبرسان طبیعیه و باعث شادابی پوست میشه

یه نکته کاربردی هروقت جوش زدید یکم عسل طبیعی بمالید روش و بعد ۱۵ دقیقه بشوریدش با آب سرد دوبار در روز این کاررو کنید جوش سرع و بهدون لک از بین میره

عزیزم من شنیدم روغن ب همه نمیوفته

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻