2777
2789
عنوان

مشاوره پوست و مو

| مشاهده متن کامل بحث + 18436 بازدید | 582 پست
چيكار كردي شما؟خوب ليفت با نخ كردن فايده اي نداشت ديگه نميدونم با چي ليفت كنم جراحيه كه واسه سن من م ...

لیفت با نخ نه..ولی مزو و ار اف انجام دادم نتیجه نداشت اما دوستم هایفو کرد نتیجه ش سریع از بین رفت

ببین پیش دکتر خوب برو چربی بزنه..چربی خودش به منظور جوانسازب باشه صورتو لیفت میکنه

❤لطفا کاربر آقا ریپلای لایک و شرکت در تاپیک های من نداشته باشه.با احترام فراوان❤

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

صابون زرچوبه ۱۵۰۰۰ تومن سرم ویتامین سی از ۲۰۰۰۰۰ تومن شروع میشه به بالا کپسول ویتامین ای ورقی ۳۰۰۰ ...

چون گفتین در مورد تناسب اندام هم بپرسیم...میخام بدونم میشه شکم رو به طور موضعی لاغر کرد؟

من تو رژیم افزایش وزن شکمم یکم بزرگ شده.بازم میخام وزن اضافه کنم ولی انگار بیشتر چربیها میره توی شکمم.چکار کنم الان شکمم لاغرتر بشه بقیه جاها مخصوصا صورت و بالاتنه چاقتر بشه❤❤❤

السلام علیک یا بقیه الله ًعجل الله تعالی فرجه ًبه جمعمشق انتظار 👉بپیوندید.

خانم دکتر من پوستم چربه یه ابرسان ایرانی خوب بهم معرفی کن لطفا

برا از بین رفتن خط اخم و خنده چکار کنم

ضدافتاب ایرانی مخصوص پوست چرب چی بزنم

منافذم بازه رو گونه .چونه.پیشونی .دماغ چکار کنم

اللهم عجل لولیک الفرج 
سرم ویتامین سی برای سفیدی و سفتی و درخشندگی پوست استفاده میشه از داروخانه بگیر خیلی تاثیر داره

این سرم ویتامین سی برا نواحی تیره بدن هم قابل استفاده هست ؟؟

برای ترک های پوستی هم میشه راهکار بگین؟؟

اگه حاجت خیلی سخت داری ۳ روز پشت سر هم صلوات حضرت زهرا( س ) روزی ۵۳۰ تا بدون وقفه بخون بدون اینکه بینش حرف بزنی یا کاری کنی قطعا معجزه میشه برات . برای منم دعا میکنی

این سرم ویتامین سی برا نواحی تیره بدن هم قابل استفاده هست ؟؟ برای ترک های پوستی هم میشه راهکار بگین ...

عزیزم میشه جواب این سوالم بدی ؟

اگه حاجت خیلی سخت داری ۳ روز پشت سر هم صلوات حضرت زهرا( س ) روزی ۵۳۰ تا بدون وقفه بخون بدون اینکه بینش حرف بزنی یا کاری کنی قطعا معجزه میشه برات . برای منم دعا میکنی

خانم دکتر من پوستم چربه یه ابرسان ایرانی خوب بهم معرفی کن لطفا برا از بین رفتن خط اخم و خنده چکار ک ...

برای منافذ چند صفحه پیش ماک خانگی گفتم آبرسان ایرانی کیو وی خوبه و ضد آفتاب خوب هم سان سیف عالیه اگه ایرانی میخوای سینره هم خوبه برای خط اخم و خنده از سرم ویتامین سی استفاده کن تا حدودی بهتر میشن ولی حتمن اگه بالای ۲۵ سالی یه کرم ضد چروک خارجی بگیر تا چروکهات رو که از بین برد یه ایرانی شو بگیری که دیگه نزاره خط بیفته میتونی شبا به روش صحیح صورتت رو با روغن زیتون ماساژ بدی البته ممکنه جوش بزنی

خدایا شکرت         کاربری سه نفرس 
سلام عزیزم برای دندون هم چیزی میدونید من دوتا بچه شیر به شیر دارم و زمان حاملگیم کمبود کلسیم داشتم ا ...

سلام گلم علاوه بر مسواک از نخ دندان هم حتمن استفاده کن و تا میتونی لبنیات رو با مسهلشون مصرف کن یعنی حداقل روزی ۳ لیوان شیر بخور اگه بهتر شد که همینطوری ادامه بده اگه نه برو دکتر تا قرص کلسیم بهت بده و حتمن ماهی یه دونه قرص ویتامین دی بخور

برای رفع تیرگی زانوارنج میشه اسکراب یاکرم بهم معرفی کنی چون تیرگیش شدیده باراهکارخونگی جواب نمیده مم ...

اسکراب شون خیلی خوبه من خودم ازش استفاده کردم خیلی خوبه و هر شب هم با وازلین زانوهاتو چرب کم بزار تا صبح بمونه خیلی تاثیر داره

چون گفتین در مورد تناسب اندام هم بپرسیم...میخام بدونم میشه شکم رو به طور موضعی لاغر کرد؟ من تو رژیم ...

چاقی و لاغری موضعی فقط با ورزش امکان پذیره روزی نیم ساعت حلقه بزن  و یه روز درمیون ۲۰ تا دراز نشست برو اینجوری شکم و پهلوهات خیلی خوب لاغر میشن به خز عمل این تنها راهشه

این سرم ویتامین سی برا نواحی تیره بدن هم قابل استفاده هست ؟؟ برای ترک های پوستی هم میشه راهکار بگین ...

عزیزم ببخشید دیر جواب دادم

سرم ویتامین سی شفاف کننده و روشن کنندس و برای تواحی تیره بدن  کم تاثیر داره شما برای نواحی تیره علاوه بر سرم ویتامین سی ار آبلیمو یا سرکه یا اسکراب هم استفاده کن 

این ترک های پوستی که کفتی کجای بدنت هستن ؟

عزیزم ببخشید دیر جواب دادم سرم ویتامین سی شفاف کننده و روشن کنندس و برای تواحی تیره بدن  کم تا ...

رو با سن و زانو هام اونایی رو زانوم هستن قدیمین 

من میکرونیدلینگ انجام دادم برا جای جوشام الان بعضی از این جای جوش ها بعد از نیدلینگ فرو رفتگی پیدا کرده مشکل از چیه ترمیم کننده هم میزنم

البته خودم انجام دادم اموزش هم دیدم شاید اشتباه زدم ولی میخوام بدونم مشکل کارم چی بوده 

سرم ویتامین سی برای زیر چشم هم میشه زد؟ 

برای تیرگی و گودی زیر چشم چی خوبه یه خورده هم کم خونی دارم فک کنم مرتب قرص اهن میخورم