2777
2789
عنوان

مشاوره پوست و مو

| مشاهده متن کامل بحث + 18436 بازدید | 582 پست
من دکتر برام‌اسکراپ توشته هرروز میزنم‌بعدش سرم روشن کتتده و ضدلک میرنم‌ رو سرم‌زده باعث روشن شدن پوس ...

۵ روز خیلی کمه درمان پوستی حداقل ۱۴ روز زمان میخواد تا نتیجه اولیه رو نشون بده

خدایا شکرت         کاربری سه نفرس 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پوستت سفیده ؟

اره روشنه ولی بیشتر مواقع زرده😔

💚ماه را گم نکنی...!💚                                                           جهت تعجیل درفرج طاووس اهل بهشت حجت بن الحسن العسکری علیه السلام روحی فداک(صلوات)                                (اللهم عجل لولیك الفرج بحق زینب کبري س)                           (ظهور نزدیک است ان شاءالله )                        انشاالله ۱ تیر سال بعد من حاجتمو گرفتم😍😔🙏🏻                            به طرح یارانِ حضرت مهدی(عج) )بپیوندید
عزیزم من عرق کاسنی هم خوردم ولی زیاد تاثیری نداش. فعلا دارم ماسک خاک رس میزنم

ماسک خاک رس هم عالیه در کنارش از سرکه سیب هم استفاده کن و نزار پوستت چرب و کثیف باشه روزی دو بار صورتت رو بشور

کم آبی مهمترین علت زردی پوسته روزانه حداقل ۱۱ لیوان آب بخور تاثیرشو میبینی

مرسی عزیزم امتحانش میکنم حتما

💚ماه را گم نکنی...!💚                                                           جهت تعجیل درفرج طاووس اهل بهشت حجت بن الحسن العسکری علیه السلام روحی فداک(صلوات)                                (اللهم عجل لولیك الفرج بحق زینب کبري س)                           (ظهور نزدیک است ان شاءالله )                        انشاالله ۱ تیر سال بعد من حاجتمو گرفتم😍😔🙏🏻                            به طرح یارانِ حضرت مهدی(عج) )بپیوندید
اوه مشكل عظيمم افتادگي و شلي پوستمه نخ كشي كردم ار اف كردم مزو كردم فايده اي نداشت راهكارتون رو بگين ...

منم کردم اینکارا رو

در نهایت باید بری چربی بزنه یا لیفت کنی

خونه اخرش همینه

❤لطفا کاربر آقا ریپلای لایک و شرکت در تاپیک های من نداشته باشه.با احترام فراوان❤
برای سفتی پوست هم میتونی ماسک تخم مرغ بزاری هم سرم ویتامین سی از دارو خانه بگیر صب یکبار و شب هم یکب ...

میشه عکس قبل و بعد پوستتو بزاری...یعنی با ماسک خونگی انقدر آدم تغییر میکنه؟امیدوار باشم😍

السلام علیک یا بقیه الله ًعجل الله تعالی فرجه ًبه جمعمشق انتظار 👉بپیوندید.

ببخشید من بیست و پنج سالم و زیر چشمام سیاه و یکم هم چروک شده روغن بادوم شیرین و آب سیب زمینی رو دماه تقریبا امتحان کردم جواب نداد کم خونی هم ندارم

به زمانبدی خدا اعتماد کن٬ اون هر چیزی رو به قشنگ ترین حالت ممکن بهت میده.                ولی در زمان خودش...
میشه عکس قبل و بعد پوستتو بزاری...یعنی با ماسک خونگی انقدر آدم تغییر میکنه؟امیدوار باشم😍

عکس از پوستم الان ندارم چون با لب تاپ اومدم ولی حتمن میزارم شما هم تگ میکنم

اوه مشكل عظيمم افتادگي و شلي پوستمه نخ كشي كردم ار اف كردم مزو كردم فايده اي نداشت راهكارتون رو بگين ...

ببخشيد عزيزم يه سوال نه كشي منظورتون همون ليفتينگ با نخ؟ يا نه؟ اخه شنيدم خيلي خوبه يه چيز ديگه هم هست فكر كنم ليفتينگ اندوسموپي اين ميگن دايمي هست

❤️خدایا شکرت❤️