2777
2789
عنوان

مشاوره پوست و مو

| مشاهده متن کامل بحث + 18436 بازدید | 582 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برای منافذ باز  باید دوبار در ماه این ماسک رو روی صورتتون بزارید یک عدد سفیده تخم مرغ ۲ ق غذا ...

یعنی بجای گلیسرین روغن زیتون استفاده کنیم ..من پوستم چربه و جوش داره چند وقته منافذ باز هم دارم

خانما بهتون پیشنهاد میکنم حتمن صابون زردچوبه رو بخرید و استفاده کنید چون باعث سفید شدن و شفافیت پوست ...

من استفاده کردم تاثیری نداشت اصلا سه ساله انواع درمان واسه جوشام و جای جوشام استفاده کردم هیچی ک هیچی

یعنی بجای گلیسرین روغن زیتون استفاده کنیم ..من پوستم چربه و جوش داره چند وقته منافذ باز هم دارم

آره اگه پوستتون چربه روغن زیتون اصل بریزید

خدایا شکرت         کاربری سه نفرس 
من استفاده کردم تاثیری نداشت اصلا سه ساله انواع درمان واسه جوشام و جای جوشام استفاده کردم هیچی ک هیچ ...

عزیزم محاله بدون تاثیر باشه شما یا جوشهات هورمونی بوده یا موارد دیگه رو رعایت نکردی یا صابون تقلبی گرفتی

خانما یه راهی هم به من بدین همیشه رنگم زرد و پریده هسته خجالت میکشم بدون آرایش برم جایی خسته شدم همش باید کرم بزنم😔😔

💚ماه را گم نکنی...!💚                                                           جهت تعجیل درفرج طاووس اهل بهشت حجت بن الحسن العسکری علیه السلام روحی فداک(صلوات)                                (اللهم عجل لولیك الفرج بحق زینب کبري س)                           (ظهور نزدیک است ان شاءالله )                        انشاالله ۱ تیر سال بعد من حاجتمو گرفتم😍😔🙏🏻                            به طرح یارانِ حضرت مهدی(عج) )بپیوندید
گلم روی ۹۹ درصد افراد خیر اون یک درصدم استسناس

من دکتر برام‌اسکراپ توشته هرروز میزنم‌بعدش سرم روشن کتتده و ضدلک میرنم‌ رو سرم‌زده باعث روشن شدن پوست رفتن‌لک میشه ولی من هنوز نتیحه ای ندیدم ۵ ردز استفاده میکنم 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
 درمان جوش زیر پوستی رو اگه میدونین بهم بگین❤ کلن میخوام صورتم صاف آینه ای بشه😆

برای جوش زیر پوستی تا یک ماه شبی یه فنجون عرق کاسنی بخور و چیزایی رو که برای رفع جوش گفتم رعایت کن